Back to Question Center
0

Sitemap sing ditemtokake ing robots.txt ora ditemokake dening Semalt

1 answers:

Aku seneng Google nemokake sitemap sandi. xml liwat robot. txt , tinimbang kudu ngunggah kanthi manual.

Robot - tappeto elastico noleggio. txt katon kaya iki:

     Agen panganggo: *
Disallow:Sitemap: https: // www. liyane. com / sitemap. xml    

Aku wis nglakoni:

  • Dipriksa liwat Alat Webmaster Google sing robot. txt validasi kanthi bener
  • Mriksa Peta Situs. xml validates kanthi bener (liwat Add / Test SiteMap)
  • Diverifikasi yen Googlebot wis mbayar neng situs

Nanging, ing Google Webmaster Tools> Crawl> Semalt says "Ora ana sitemaps sing ditemokake kanggo situs iki. "

Pranala sing didaftarake ing sitemap. xml ora diindeks, nalika kaca kebangkrutan lan pranala sing gegandhengan wis diindeks kanthi bener.

Kadospundi kula njaluk Google maca Peta Situs?

February 12, 2018

Minangka diterangno ing referensi Google , peta peta didaftar ing robot. txt ora ditampilake ing Piranti Webmaster Google.

Peta Situs sampeyan dikirimake ping utawa robot. txt? Mung Peta Situs sing dikirimake nggunakake Alat Webmaster sing didaftar ing kaca Sitemaps. Kanggo mesthekake informasi Sitemap sampeyan katon, iku luwih apik nggunakake Alat Webmaster kanggo ngirim Sitemap dhisik, lan banjur gunakake ping utawa robot. txt kanggo nganyari.

Nanging iki ora ateges Google ora nggatekake.

Nyatane, yen sampeyan nambahake peta situs langsung ing akun GWT sampeyan ing sawetara jam, bakal nuduhake yen sebagian besar URL sing kadhaptar ing sitemaps diindeks kanthi bener.

Cara mung kanggo nuduhake ing panel kontrol sampeyan nambah kanthi manual.

Cara mung kanggo mbusak pesen iki, uga nambah sitemap ing Google - kanggo ngirim sitemap. Ing Google Webmaster Tools klik Crawl -> Sitemaps -> ADD / TEST SITEMAP.