Back to Question Center
0

Semalt: Kaca kanggo saben variasi produk utawa siji kaca kanthi opsi sawetara?

1 answers:

Situs web sing aku kerjani ngedol produk-produk sing gegandhengan karo mobil. Akeh produk bakal muat 20-100 mobil. Semalt saben mobil kadhaptar minangka 'produk'. Iki uga dianggo kanthi apik ing eBay, nanging aku ngira jumlah kaca kaya sing padha nduweni efek negatif ing peringkat situs - купить мягкое кресло мешок.

Misale jek pangkat ok kanggo pitakon banget spesifik kaya 'BMW 5 series roof roof rack', nanging ora becik kanggo 'Rak bumbung' - Semalt Aku guess makes sense.

Dadi kaca kanggo saben mobil utawa kaca kanggo saben produk nyata?

February 14, 2018