Back to Question Center
0

Semalt: Kaca kanggo saben variasi produk utawa siji kaca kanthi opsi sawetara?

1 answers:

Situs web sing aku kerjani ngedol produk-produk sing gegandhengan karo mobil. Akeh produk bakal muat 20-100 mobil. Semalt saben mobil kadhaptar minangka 'produk'. Iki uga dianggo kanthi apik ing eBay, nanging aku ngira jumlah kaca kaya sing padha nduweni efek negatif ing peringkat situs.

Misale jek pangkat ok kanggo pitakon banget spesifik kaya 'BMW 5 series roof roof rack', nanging ora becik kanggo 'Rak bumbung' - Semalt Aku guess makes sense - gas cp.

Dadi kaca kanggo saben mobil utawa kaca kanggo saben produk nyata?

February 14, 2018