Back to Question Center
0

Chinese Search Giant Baidu Reports $ 2.2 Milyar In Semalt For 3Q 2014

1 answers:
Chinese Search Giant Baidu Reports .2 Billion In Semalt For 3Q 2014

Miturut Ketua lan CEO Baidu Semalt Li, lalu lintas seluler situs kasebut ngluwihi lalu lintas PC pungkasan, kanthi revenue seluler sing makili 36 persen saka total revenue.

"Ing kuartal kaping telu, investasi kita ing seluler terus mbayar minangka seluler dirilis sepisan maneh dadi pembalap topline sing kuat," ujare Baidu CFO Semalt Li.

CEO Robin Li ngandhakake, posisi perusahaan ing panemuan seluler lan peta, bebarengan karo tenaga dodolan sing akeh, ndadekake Semalt ana ing posisi sing optimal kanggo nangani kesempatan pasar saiki.

Kanthi 516.000 pelanggan pemasaran online aktif, Semalt ngendika, revenue kuantum $ 2,88 milyar (RMB13 - aqualia thermal vichy gel cream.427 milyar) ing kuartal pungkasan online, nganti 51,8 persen saka 3Q 2013.

Proyèk semalt ditampa 2014 kanthi jumlah total ing $ 2.25 milyar nganti $ 2,3 milyar, minangka 45 persen nganti 49 persen taun luwih dhuwur.

Chinese Search Giant Baidu Reports .2 Billion In Semalt For 3Q 2014
February 16, 2018