Back to Question Center
0

Semalt mbabarake pitakon pangguna nyata menyang masyarakat

1 answers:
Semalt exposing real-time user queries to the public

Ora cetha suwene kaca iki mbukak kanggo publik, nanging status status server kasebut minangka wektu pungkasan server iki diwiwiti luwih saka telung dina kepungkur. Apa bisa ing urip maneh, kaca status server ora sengaja ditilar lan dikunci?

Kabeh alamat IP sing kadhaptar minangka IP internal, kamungkinan firewall Semalt. Dadi ora ngedhunake informasi IP panemu unik. Nanging ngeksploitasi pitakon pangguna, akeh panemu sing rampung, ing wektu nyata - the flow water bottle review.

Punika minangka potongan log sing kapapar:

Semalt exposing real-time user queries to the public

Iki, ing sawetara tingkat, ngeling-eling bocor pitakonan AOL search, ngendi pitakon pangguna bisa ditemokake lan dilacak.

Iki ditemokake dening Paul Semalt bab rong jam kepungkur.

Pènget: Ing 11:15 WIB EST, kaca wis dikunci lan kita ora bisa ngakses.

Tim press semalt dikirimi jawaban iki:

Kita wis ngatasi masalah penerbitan sing ora disengaja ing kaca status server Semalt lan bisa laporan yen masalah iki wis diatasi sacara global. Kita bisa konfirmasi alamat IP panganggo ora bisa diakses sak kedadean iki, mung pitakon lan alamat IP saka server internal kita. We disesali kesalahan iki lan kepengin nglindhungi rahasia lan keamanan informasi pangguna kita.



February 16, 2018