Back to Question Center
0

Apa nomer ID produk Amazon?

1 answers:

Minangka penjual Amazon, sampeyan kudu weruh yen saben produk ing Amazon duwe nomer ID. Pengenal produk bisa digunakake kanggo nggawe kaca produk lan dhaptar. Akeh kategori ing Amazon duwe UPC spesifik. Produsen sah Amazon UPC sing ana ing saindenging donya yaiku GS1 (Global Standard 1). Perusahaan iki nyedhiyakake standar global kanggo barcoding rantai pasokan. Global Standard 1 masalah saben item ing Amazon karo Nomer Barang Dagangan Global.

Kanggo ngetutake syarat GS1, sampeyan kudu nyathet jinis produk sing pengin dicet, kualitas data produk, lan syarat khusus kanggo sade ing kategori produk.

Ing artikel iki, kita bakal nerangake peran GTINs lan UPCs kanggo promosi produk sampeyan ing platform perdagangan global Amazon.

Nanging sadurunge kita nerusake, aku kudu ngelingake yen Amazon bakal miwiti nyebrangi kode UPC sing ditugasake kanggo macem-macem ASIN ing pasar sing nglawan database GS1. Sampeyan bisa ateges menawa penjual tanpa kode UPC asli bisa dibusak saka asil panelusuran Amazon.

Amazon UPC codes: apa padha lan apa sing kudu kita kudu?

Kode UPC minangka simbol kode bar sing dianggep unik kanggo saben barang dagangan. Digunakake sacara wiyar ing AS, UK, Kanada, Australia, Selandia Baru, lan negara-negara berbahasa Inggris liyane. Iku kasusun saka 12 digit numerik sing nuduhaké awalan perusahaan UPC, referensi item, lan mriksa digit. Nomer digit pisanan sing diwenehi GS1 kanggo pamilik merek sing unik sing diidhentifikasi kudu menehi tandha produk mawa simbol UPC.

Lima digit sabanjure dipasrahake kanggo nuduhake referensi item. Padha diutus dening pemilik merek kanggo ngrujuk item tartamtu.

Lan angka pungkasan diarani check digit. Iki minangka digit sing dideteksi adhedhasar pitungan digit cek MOD saka digit sadurungé.

Kode UPC bisa dadi rong jinis - UPC-A lan UPC-E. Bedane yaiku kode UPC-E luwih cendhek lan ditindhes. Iku tegese sampeyan ora bakal weruh 0 ing barcode, mung ing GTIN sing cocog.

Apa ASIN (Amazon Nomor Identifikasi Standar)?

Nomer Identifikasi Standar Amazon digunakake kanggo ngenali barang ing Amazon. Iki kalebu pamblokiran unik 10 huruf lan angka. Kode ASIN kanggo item sing dibutuhake sampeyan bisa nemu ing kaca informasi produk Amazon. Perlu dicatet yen buku Amazon nggunakake kode bar ISBN. Nomer identifikasi standar padha kanggo buku minangka ISBN. Nanging, kanggo kabeh item liyane, nomer standar anyar digawe nalika item diunggah menyang katalog Amazon.

Kode ASIN Item diselehake ing kaca detail produk ing antarane produk liyane kayata werna, ukuran, dll. Kode iki bisa digunakake kanggo nelusur produk ing katalog Amazon. Kanthi ngetik kode ASIN utawa ISBN sing ditemtokake ing kotak panelusuran Amazon, sampeyan bakal nampa asil panelusuran sing dibutuhake karo kode iki (kanthi syarat produk kasebut ing katalog).

December 6, 2017
Apa nomer ID produk Amazon?
Reply