Back to Question Center
0

Jenis kode backlink lan struktur sing paling apik kanggo SEO?

1 answers:

Sadurunge kita nerusake nganggo review backlink kode lan struktur standar sing umum digunakake kanggo tujuan SEO, aku miwiti karo sawetara definisi dhasar. Saliyane, kabeh backlink (kajaba, link web kasebut) dilahirake nalika sawijining situs web duweni URL sing mimpin dalan menyang sumber pihak katelu liyane ing panggenan liya ing Internet - kanthi cara nggawe referensi, utawa nambahake URL kasebut. Lan kabeh pranala inbound digawe kanggo website nggawe profil link. Mangkono, mesin telusur utama kaya Google lan Bing nggunakake kanggo nemtokake nilai nyata, popularitas, lan pentinge saben situs web utawa blog ing skala. Ngelingi yen ora kabeh mau digawe padha, mung ngundhuh backlinks kanthi acak amarga jumlah maksimum sing ora bakal dilakoni. Nalika nerangake bangunan link organik kanggo tujuan SEO, bab iku mung babagan masalah kualitas, tinimbang kuantitas - anytime anywhere remote.


Kaya aku wis ngomong, ora kabeh wong lair padha. Mulane, sadurunge apa wae, ayo gawe bedane antarane rong jinis pranala utama utama ing ngisor iki. Ing kasunyatan, padha dibedakake dening keanehan HTML ing backlink code, uga impact standar ing saben situs web saka sudut pandang SEO.

  • Backlink DoFollow digunakake ora mung kanggo nyambungake loro kaca web sing kapisah lan "narik" bebarengan nanging ngirim lan nyebarake metrik kualitas ing loro-lorone. Ngandika kanthi istilah umum, backlinks karo DoFollow asring diakoni minangka unsur sing paling penting, nalika nerangake posisi peringkat panelusuran. Jenis pranala web iki digunakake kanggo menehi evaluasi standar kanggo PA (kaca panguwasa), DA (panguwasa domain), PR (PageRank), lan liyane metrik kaya kepercayaan pengguna. Paling umum, pranala web kasebut karo atribut DoFollow ing kode backlink sing dipasang ing rilis warta, uga blog utawa artikel artikel. Kadhangkala ditemokake ing posting forum lan bagean komentar.
  • Backlink NoFollow dirancang kanggo nyambungake rong kaca web, i. e. , utamane kanggo tujuan navigasi waé. Iku ateges sing atribut Backlink NoFollow ora nggawe dhuwit kanggo kaca utawa transfer panguwasa domain (a. k. a. link jus). Elinga yen prabédan sing ora cukup iki ndadekake pangertèn sing luwih akeh babagan crawling lan indeksasi, uga evaluasi metrik utama.

Struktur Kode Backlink ing SEO Apa

gawe struktur backlink dasar SEO? Ing kasunyatan, saben link inbound kasusun saka elemen inti ing ngisor iki: tag referensi hypertext, teks anchor tag, referensi pranala, lan tag sing nutup. Saben backlink dilahirake karo
  • Sabanjure teka link teks awak, sing diwiwiti karo backlink anchor tag o ngomong mesin panelusur web pranala bakal diterusake, bisa uga diklik lan nduweni indikasi warna khusus kanggo tetep metu saka sisa isi teks ing kaca.
  • Saben pranala rampung karo tutup tag, sing mung ngandhani mesin telusur babagan penutupan kabeh tag hyperlink.
  • December 22, 2017