Back to Question Center
0

Carane njaluk backlinks relevan saka TOP situs PR ing Google?

1 answers:

Backlinks banget pinunjul kanggo saben sumber web manawa situs web bisnis lokal utawa perusahaan online eceran gedhé. Sampeyan bisa njupuk pranala njaba liwat komentar ing situs web niche liyane utawa nggunakake posting blog utawa ngirim artikel menyang situs jejaring sosial lan sosial. Ana cara utama kanggo ngasilake pranala. Nanging, ana akeh liyane cara profesional kanggo mbangun pranala ing web.

top pr sites for backlinks

Apa sampeyan kudu nggunakake situs PR paling kanggo backlink?

Kanggo njaluk PageRank dhuwur lan nambah rangkeng situs sampeyan, sampeyan kudu mbangun pranala ing situs PR TOP. Saben panyedhiya situs web kepengin njupuk pranala saka sumber web PR sing dhuwur, sebabe sampeyan bakal nemokake kasunyatan ing njupuk akses menyang situs kasebut. Menapa malih, biasanipun, situs-situs semacam situs kasebut mung ngidini pranala nofollow ing kaca-kaca. Tautan Nofollow ora nggawa jus link menyang situs manawa sampeyan diselehake ing situs web kuoso utawa spammy. Mulane apa sing sampeyan butuhake dofollow pranala sing bisa ngunggahake rangkeng situs lan kontribusi upaya optimasi search engine.

Nanging, ana akeh website TOP PR ngendi backlinks dofollow kasedhiya. Ayo kita ngrembug sawetara sumber web iki. Google mimpin jaringan media sosial sing diselehake ing TOP of PageRank kanthi meh tandha paling dhuwur

  • . Ing platform iki, sampeyan bisa mbangun backlink nofollow lan dofollow.

    Kaping pisanan, sampeyan kudu mlebet akun Google lan verifikasi. Priksa sampeyan duwe kothak layang ing Gmail. Banjur pindhah menyang kaca profil lan klik "Babagan" bagean. Sawise nggulung menyang "Tautan" lan klik "Owahi" pilihan. Sampeyan bisa nambah pranala ing bagean iki, lan bakal dadi dofollow kanthi otomatis.

    • YouTube

    Platform media iki trendi ing jaman kita. Saben dina mayuta-yuta wong mbukak kanggo tujuan pendidikan lan hiburan. Mulane cukup cukup nggunakake sumber web PR9 kanggo entuk manfaat sampeyan. Kene sampeyan uga bisa mbangun pranala dofollow lan nofollow.

    Nalika YouTube minangka platform media kanthi jumlah informasi tekstual sing winates, sampeyan bisa nambah blog utawa backlink situs web ing bagean "About" utawa "Description". Link iki dianggep minangka nofollow supaya ora nggawa jus langsung menyang situs sampeyan. Nanging, yen sampeyan nduwe pranala menyang "Situs web Associated", sampeyan duwe kabeh kemungkinan kanggo njaluk backlink dofollow kualitas. Yen ana akeh blogger video sing ngirim video ing YouTube kanthi rutin, sampeyan bisa nggawe hubungan bisnis karo wong-wong mau.Kabeh sing perlu kanggo nemokake blogger sing nggawe video utawa tema sing ana hubungane karo sampeyan lan takon marang kerjasama. Paling akeh sampeyan bakal nanggepi respon positif minangka blogger paling looking for financial support.

    Kanggo njaluk backlinks dofollow ing YouTube, sampeyan kudu verifikasi akun sampeyan nggunakake link lan ngirim situs menyang Google Webmaster. Banjur sampeyan kudu mlebu menyang akun YouTube lan milih fungsi "Setelan Saluran" lan pungkasanipun klik "Deleng Fitur Tambahan. "Ing bagean lanjut, sampeyan bakal bisa nambah situs sampeyan menyang situs web" Related Website ".

December 22, 2017
Carane njaluk backlinks relevan saka TOP situs PR ing Google?
Reply