Back to Question Center
0

Carane aku njaluk dhaptar backlinks PR dhuwur gratis?

1 answers:

Ana macem-macem cara kanggo njaluk dhaftar backlink PR dhuwur menyang situs web sampeyan, bebarengan tanpa mbayar dollar. Sadurunge apa-apa, ana rong jinis pranala - dofollow lan nofollow - kang bisa kalebu ing daftar backlink PR dhuwur situs web Panjenengan. Dofollow backlinks duweni pranala permanen sing dirancang kanggo ningkatake kepercayaan situs web, sejalan karo ngasilake lalu lintas web liyane. Backlinks Nofollow sing nggawe sementara kanggo ndandani lalu lintas mung. Dadi, apa ndadekake dhaftar backlinks PR dhuwur? Ayo ndeleng sawetara cara sing paling apik kanggo ngasilake kabeh gratis - space allocated.

high pr backlinks list

Broken Links

Kabeh sing perlu kanggo nggunakake pranala rusak kanggo duwe isi sing terkenal sing pantes. Maksudku sampeyan bisa nemokake blog utawa sumber-sumber online liyane kanthi panguwasa domain dhuwur lan pangkat halaman. Kabeh sing perlu yaiku kanggo nggoleki sing relevan karo diskusi topik sing padha, utawa pasar sing cocog niche kanggo bisnis sampeyan dhewe utawa subyek tulisan. Mangkono, nggunakake extension Chrome, utawa piranti online gratis sampeyan kudu nemtokake pranala sing rusak kanggo suggest backlink anyar kanggo referensi sing luwih apik. Ing pungkasan, mung ngirim email sing apik menyang situs web utawa pemilik blog lan nuding pranala sing bakal diganti karo pranala sampeyan dhewe. Lan kerjane, amarga loro-lorone bakal duwe manfaat bebarengan. Elinga, manawa isi anyar sampeyan, lan email konfirmasi kudu apik lan mesthine cukup kanggo netepake konfirmasi tugas kabeh.

Infographics

Cara liya kanggo mbangun dhaftar backlink PR dhuwur menyang situs web sampeyan kalebu infographics ing isi teks kosong. Senajan tugas iki bisa ditampilake wektu sing akeh, gampang dipigunakake lan mesthi bakal mbayar. Sawise sampeyan wis ngrubah bagéyan isi menyang infographics alus utawa sawetara spreadsheets sing praktis, mung ngidini virus kanggo nuduhake ing kabeh situs sosial populer kayadene Facebook, Twitter, LinkedIn, etc.Mangkono, aku saranake nggunakake salah sawijining alat online gratis ing ngisor iki kanggo mbantu sampeyan nganggo infographics: Easel. ly, Picko Chart, Infor. am, Google Gambar.

Submission

Ngirim isi menyang sawetara petunjuk biso dipercoyo minangka cara paling apik katelu kanggo nggawe daftar backlink PR dhuwur menyang situs web. Lan ana akeh peringkat direktori dhuwur kaca sing ditemokake ing saindhenging Web, saéngga sampeyan ora bisa ngadhepi masalah apa wae kanggo nemokake panggonan sing tepat kanggo entuk sawetara pranala kualitas. Elinga, yen sadurunge ngirim isi sampeyan kudu mènèhi perhatian marang:

  • ora ngetungake wektu lan gaweyan sampeyan kanthi nulis artikel-artikel sing penting lan unik;
  • ora tau ngapusi karo kabeh plagiarisme utawa isi sing ora ana hubungane - sing meh ora bisa dilakoni;
  • tansah mriksa kaping pindho kanggo mangerteni yen direktori bisa dipercaya akal;
  • saben direktori mbayar kudu ditinggalake kanthi singkat - sanajan sampeyan dijanjekake kanggo ndeleng asil cepet;
  • supaya kabeh petunjuk sing ora dingerteni utawa direkam wae mentas diluncurake - paling mbokmenawa lagi disusupi utawa diwenehake;
  • priksa manawa katon kanthi teliti liwat kabeh direktori direktori sadurunge ngisi karo kabeh rincian sing dibutuhake.
December 22, 2017