Back to Question Center
0

Apa cara paling apik kanggo mbangun backlink, utawa mbokmenawa tuku?

1 answers:

Temtu cara paling apik kanggo mbangun backlink yaiku kanggo nampa wong-wong mau kanthi alami lan sacara organik. Ing wektu sing padha, sampeyan isih bisa uga nyoba tuku karo sawetara situs web sing berkualitas lan berwibawa. Nanging sampeyan kudu ngerti apa biaya nyata mundhake backlinks. Inggih, ora perlu ngomong apa wae pranala kualitas kanthi dhuwur PR, PA, lan DA ora bakal teka kanthi murah - logiciels de gestion rh. Dadi, piye carane bisa biaya, setidak kurang luwih kira-kira?

best way to build backlinks

Sayange, ora ana pricing policy - kabeh gumantung marang panyedhiya. Contone, yen sampeyan mbukak blog, cara paling apik kanggo mbangun backlinks ngirimake menyang sawetara wewenang kanggo ngidini supaya sampeyan mung bakal dikenani biaya per review. Menimbang kabeh situs web standar sing nyedhiyakake link kualitas, layanan kasebut biasane wis dikutip saka $ 25 saben bali menyang $ 100 utawa luwih. Nanging ing kene kita ngelanjutake persis sing alus banget - ora ana sing saiki bakal bisa ngandhakake dheweke wis ngedol backlinks. Kenapa? Mung amarga bakal dadi cara sing paling gampang kanggo Google kanggo njupuk tindakan marang kabeh - loro penjual sing ora sopan, uga klien sing ora dikarepake. Maksudku sing ngerteni kebijakan panelusuran saiki, sampeyan bisa kanthi gampang "nikmati" peringkat situs web sithik, uga wewenang domain sing mudhun. Nanging, kadhangkala, pamilik situs web bisa ngluwihi pranala kualitas sing ala supaya kabeh bisa rampung kanthi aman saka asil panelusuran. Mulane looking for cara paling apik kanggo mbangun backlinks, mbokmenawa sampeyan wis nampani masalah.

link building

Ideal, cara paling apik kanggo mbangun backlinks sing nggawe sing tanpa nglebokake situs web sampeyan kanthi resiko abot kanggo entuk paukuman peringkat saka Google. Lan kita ora bakal mbayar akeh, bener? Yen sampeyan ngandhani ancaman lan isih aktif, ana sawetara saran sing cukup kanggo mbantu sampeyan:

  • Sampeyan bisa entuk manfaat saka posting tamu sing dibayar, amarga ana akeh layanan tuku link sing kasedhiya ing Web. Nanging, yen sampeyan entuk cukup wektu - apa sampeyan kudu mbayar sawise kabeh? Yen sampeyan trampil nulis artikel isi kualitas, sampeyan bisa nyedhaki sawetara panyedhiya sing pinimpin ing industri sampeyan lan nyambungake karo wong - tanpa mbayar. Sampeyan mung bisa nemtokake manawa sampeyan arep mbayar posting tamu, utawa nglakoni kanthi sedhela.
  • Jaringan link SAPE bisa dadi solusi sing cukup cukup kanggo tuku backlinks menyang situs web kanggo pembayaran saben wulan, kejaba uga saka domain banget kuoso. Nanging ing kene ana ati-ati - ngelingi banget akeh situs web ing jaringan iki wis disusupi utawa digunakake kanthi ilegal (i. e. , sanajan tanpa menehi informasi marang pamilike dhewe), priksa manawa sampeyan lagi ngatasi masalah sing bener. Tansah mriksa kaping pindho ing saben calon potensial kanggo tuku pranala metu ana.
  • Ngurusi karo sawetara blogger sing terkenal lan dipercaya mbokmenawa cara paling apik kanggo mbangun backlink, paling kurang luwih aman. Pranyata sampeyan bisa kanthi gampang nemokake akeh blogger sing nggarap proyek ing niche sampeyan. Ora perlu ngandharake yen dheweke ora kuwat ngeculake pelayanan sing paling umum, sing paling umum mulai saka kira-kira satus dolar. Oalah, iki kabeh babagan bisnis, bener?
December 22, 2017