Back to Question Center
0

Kang teknik sing paling apik kanggo mbangun backlink kuat kanggo situs webku?

1 answers:

Strategi link pranala sing bener karo pendekatan sing bener kanggo entuk backlink kuat bakal tansah nyedhiyakake hasil sing luwih apik ing lalu lintas web lan perbaikan posisi sing bisa diukur ing dhaptar SERPs. Sakdurunge kita ndeleng daftar teknik lan praktik sing paling efisien kanggo menehi sawetara backlinks kuat ing situs web utawa blog, mugi kula miwiti kanthi pengalaman pribadi. Aku nyaranake njupuk dipikir ing sawetara cara kanggo nyegah nalika mlaku strategi bangunan sing tepat kanggo SEO.

powerful backlinks

Sawise kabeh, ana akeh cara apik kanggo mbangun backlink kuat. Ing wektu sing padha, ana uga pirang-pirang cara salah sing bisa ngasilake hukuman peringkat sing abot dening Google, lan pemulihan situs web sampeyan biasane dadi prosedur sing angel banget. Menapa malih, nalika kedadosan ing ekstrem, proses kasebut mboten saged dipundilaken sacara sakabehe. Kanggo nyegah kahanan sing ala, tuladhane apa sing kudu dicegah ing kabeh biaya:

  • tuku lan ngedol operasi karo backlink;
  • nglamar kanggo sistem pranala bangunan sing otomatis;
  • ijol-ijolan massive karo pranala;
  • dealing with interlinking networks;
  • nggawe backlinks ora ana hubungane lan nggawe wong urip;
  • nggawe jumlah, tinimbang pranala kualitas sing dhuwur;
  • njupuk tindakan kanggo ngubungake farms utawa backlink ngasilake web-rings.

Temtunipun, kanthi nggunakake skema iki uga bisa menehi dhuwit peringkat cepet. Nanging, kabeh mau bakal ditindakake lan dileksanke Google, cepet utawa mengko. Elingi, situs web lan situs web kanthi kualitas ora bisa mbukak sembarang backlinks lan kemajuan sing langgeng kanthi peringkat sing luwih dhuwur. Mulane ngelingi yen Google tansah nindakake kabeh sing paling apik kanggo nemokake mung link kualitas, aku bakal nuduhake sampeyan pirang-pirang teknik lan laku sing aku nemokake sing paling apik kanggo wektu iki. Muga-muga, aku coba kabeh ing situs web bisnisku. Punika carane sampeyan bisa entuk backlink kuat kanggo asil SEO paling apik:

1. Pranala internal sajrone profil backlink lengkap situs web asring dianggep banget dening wong akeh. Mesthine, pranala internal bener teka saka siji kaca menyang situs liyane - mung ing situs web siji. Elinga, yen nalika rampung kanthi bener lan ditempelake kanthi tembung kunci long-buntute apik, pranala internal sampeyan bisa nyedhiyani keuntungan ing ngisor iki:

  • panguwasa kaca sing luwih apik saka kabeh website;
  • distribusi jus sing padha;
  • lower bounce rate ing situs web ing sakabehane;
  • lalu lintas sing luwih apik lan pajanan isi kaca lawas sampeyan;
  • interlinking strategis bisa nyumbang kanggo rangking kata kunci sing luwih dhuwur.

powerful seo backlinks

2. Cita-cita bisnis lokal minangka kesempatan sing becik kanggo njaluk backlinks kuat menyang situs web utama bisnis. Priksa manawa kanggo nambah posisi panelusuran lokal lan ngiyatake wewenang situs web sampeyan kanthi bebarengan. Kabeh sing perlu ing kene yaiku kanggo njaga kabeh sifat NAP ing saindhenging pranala pranala ing mesin telusur utama kaya Google, Yahoo, lan Bing.

3. Ngubah resmaping isi kaca sing rata dadi luwih menarik, kayata infographics, uga teknik gedhe kanggo mbangun backlinks luwih kuat menyang situs web utawa blog. Menapa malih, badhe dados skenario ingkang saé kreatif lan nemen kangge ningkataken jangkepi umum ing wekdal ingkang sami. Sadurunge miwiti bali backlinks sing berkualitas, priksa manawa infographics sampeyan minangka cetha, prasaja lan cocog kanggo para pamiarsa sampeyan. Uga, coba njaga kacepetan cepet kanthi ukuran rata-rata sing teka nganti 2000 piksel. Kelet ora luwih saka telung werna lan maksimum 2 fonts. Lan aja lali nggawe kisah sing nyenengake sing bakal njaga rasa penasaran pangguna nganti pungkasan. Sawise infographics paling apik rampung, kirimake menyang situs web sing ditrapake paling anyar - gunakake perintah tartamtu ing Google, kayata "submit infographic," "inurl / intitle: submit infographic," "allintext: submit infographic," etc.

December 22, 2017
Kang teknik sing paling apik kanggo mbangun backlink kuat kanggo situs webku?
Reply