Back to Question Center
0

Carane kita bakal mbangun backlinks ing 2018?

1 answers:

Pasar digital minangka bal sing bisa ditrapake ing ngendi algoritma anyar bisa ngganti aturan kabeh game. Minangka calon pamilik situs web, sampeyan kudu ngerti carane mbutuhake mbangun backlink ing taun 2018 sabanjuré. Trik sing bakal kita bahas ing artikel iki bisa mbantu sampeyan entuk rangking sing luwih dhuwur tanpa kudu nyedhaki pamilik situs web sing duwe harapan bisa dadi backlink kualitas.

backlinks 2018

Nofollow backlinks

Umur nalika backlinks dibangun ing cara prasaja katon nganti pungkasan - temas prestashop hostnet webmail. Sakniki, kanggo njaluk link sampeyan kudu menehi isi sing kualitas, nemokake sumber web ing ngendi sampeyan bisa nempelake pranala lan nggawe hubungan bisnis karo pemilik situs web. Situs web kaya otoritatif iki minangka Huffington Post, Forbes, lan liya-liyane nggunakake strategi trik miturut kabeh pranala sampeyan bakal ora nduwe signal. Iki tegese pranala sampeyan ora bakal ngliwati nilai sing diklik minangka nofollow. Nanging, ing kasunyatan, backlinks nofollow duweni nilai saka perspektif CTR. Sampeyan isih bakal ora ngunggahake peringkat kaca amarga ora ana jus link sing teka ing situs sampeyan.

Nggawe backlinks

Ana sawetara cara penting kanggo mbangun backlinks sing dofollow lan nduweni nilai sing signifikan kanggo optimasi search engine situs sampeyan.

  • Bangunan backlinks liwat Google Docs

    Iku katon sing Google Docs bisa dadi cara sing terkenal lan gampang kanggo njaluk backlinks. Ing bab mung sampeyan kudu ndhelikake properti sampeyan karo publik. Google menehi prioritas tartamtu kanggo produk ing asil panelusuran. Mulane kanthi nggawe Dokumen Google karo backlinks menyang kaca web utawa konten bakal mbantu sampeyan kanggo njaluk link jus saka situs web kanthi dhuwur banget, yakuwi Google. Sampeyan kudu paling sethithik 300 tembung ing teks sampeyan. Kalebu istilah sing digoleki volume dhuwur sing cocog sampeyan nyoba pangkat kanggo isi sampeyan. Sawise dokumen sampeyan digawe, sampeyan kudu ngirim URL menyang Google lan Bing.

    • Backlink bangunan liwat situs Google

    Salah siji produk Google liyane sing bisa menehi sawetara rega yaiku Google Sites. Iku menehi kemampuan kanggo nggawe situs web miturut jeneng merek Google, kaya Google Docs. Berbeda karo Google Docs, Google Sites menehi sampeyan kesempatan kanggo ngatur backlinks. Minangka riset anyar nuduhake Google Sites ngidini situs web sing diselehake ing relung ora kompetitif kanggo pangkat ing asil panelusuran TOP-20. Iku tegese sampeyan bisa duwe akeh dhaptar ing asil Google TOP adhedhasar istilah telusuran khusus. Peringkat ing kaca SERP Google sing kapindho isih bisa narik kawigaten para pelanggan potensial lan nggawa sawetara lalu lintas sing penting menyang situs sampeyan.

    backlinks seo

    • Link balik liwat LinkedIn

    lan kita mbokmenawa sing pisanan sing ngomong babagan iki. Cara iki menehi sampeyan kesempatan kanggo nambah kesadaran jeneng merek sampeyan nuding frasa kunci tembung dhuwur. Sanalika sampeyan mlebu karo LinkedIn, sampeyan menehi sampeyan kemampuan kanggo nggawe akun perusahaan. Nalika nggawe akun bisnis sampeyan, sampeyan kudu nyetel munggah kanthi cara sing nyenengi tembung kunci volume dhuwur. Minangka kaca LinkedIn pangkat apik ing Google, sampeyan duwe kesempatan sing gedhe kanggo diselehake ing limang posisi SERP sing kapisan.

December 22, 2017