Back to Question Center
0

Carane tuku backlink kanggo situs tanpa ngrusak SEO sampeyan?

1 answers:

Backlinks iku faktor peringkat paling dhuwur kanggo kabeh mesin telusuran sing amba kayata Google, Yandex, Yahoo, Bing lan liyane.Iku nggawe raos kanggo nandur modal dhuwit, wektu lan usaha kanggo ngembangake kampanye bangunan link pamrograman amarga bisa nyumbang optimasi situs search engine kanthi signifikan. Amarga lalu lintas langsung ana hubungane karo kualitas backlink situs web sampeyan, wewenang sumber web sing nuduhake sampeyan nemtokake kualitas lalu lintas sing bakal sampeyan. Lan mesthi, sampeyan bisa nyumbang sampeyan posisi peringkat situs ing asil panelusuran. Nalika njlentrehake web kanggo menehi pangguna asil sing paling cocok, nelusuri bots katon khusus kanggo backlinks situs web sampeyan - firma umzug bezahlen. Sinyal sing ana hubungane karo bisnis online sing teka saka sumber liyane nggawe makna sakabèhé babagan situs sampeyan. Pancen, ana akeh faktor peringkat Google migunakake kanggo ngevaluasi situs sampeyan, nanging backlinks minangka metrik sing paling penting kanggo optimasi search engine. Artikel iki dikhususake kanggo cara sing apik kanggo tuku backlinks menyang situs sampeyan, ora ngeculake aturan Google

buy backlinks to your site

. Ayo kita rembugan saben wong luwih rinci. Ing wekdal punika, kulo nyuwun informasi ingkang wigati punika mbantu sampeyan pikantuk asil ingkang sampurna saking kampanye bangunan link. Metode kanggo tuku backlinks kanggo situs sampeyan

  • Metode bangunan sing cidra

Cara iki bener dilayani kanggo sing pengin nggawe backlinks siji-cara. Miturut teknik iki, sampeyan kudu ngubungi webmaster kanggo nglaporake tautan sing rusak ing kaca web. Sabanjure, sampeyan menehi saran sumber-sumber web liyane kanggo ngganti link sing lan tinimbang sing rusak sampeyan sijine link sing cocog menyang situs web. Nglaporake pranala sing rusak; sampeyan nglakoni nikmat kanggo pamilik situs web. Mulane kemungkinan backlink bali menyang situs sampeyan relatif dhuwur. Kanggo nggunakake metode kasebut, sampeyan kudu nglakoni riset niche pasar dhisik kanggo nemokake sumber sing cocok sing ngrusak pranala. Banjur tekan webmaster lan takon babagan ngganti. Sajrone obrolan kudu sopan lan introduce dhewe.

  • Njupuk backlink liwat infographics

Yen sampeyan pengin gain backlinks sing terkenal, infographics bakal sampurna ketemu kebutuhan sampeyan. Kanthi mbangun pranala liwat infographics, sampeyan nampa kesempatan kanggo njaluk jus link organik menyang situs sampeyan lan ngunggahake otoritas merek sampeyan ing web. Menapa malih, para pengguna bisa kanthi gampang mangerteni data liwat infografis lan kanthi seneng nuduhake ing antarane. Sampeyan kudu milih infografis kanthi teliti. Sampeyan kudu nduweni data sing unik lan terkenal kanggo pamirsa sing diangkah. Sampeyan kudu saranake ngetrapake topik dagang saiki lan menehi pitutur marang wong sing dianggep kaya saiki. Sanalika sampeyan wis nganaliti lan ngumpulake data sing sampeyan butuhake, wektu iku kanggo nemokake profesional sing bisa nggawe visual konten sampeyan. Begjanipun, ora masalah saiki amarga akeh desainer ing omah sing nyedhiyakake layanan sing apik kanggo rega. Sawise infographic sampeyan siap diterbitake, sampeyan kudu nggawe manawa pembaca bakal bisa nuduhake ing antarane dheweke. Kanggo nindakake iki, nggawe kode sing ana ing basa sing unik. Dadi, nalika kabeh wis siyap, sampeyan bisa nggawe siaran pers babagan pos infographic anyar lan nerbitaké ing jaringan sosial sing duwe akun bisnis. Menapa malih, sampeyan bisa nyedhiyakake jangkauan email kanggo pangguna sing sadurunge wis duwé pranala menyang konten sing padha.

December 22, 2017