Back to Question Center
0

Apa sampeyan ngerti carane nggawe backlinks ing SEO cara sing paling apik?

1 answers:

Ora perlu ngomong sing saben pemilik web lan pemilik bisnis online kudu ngerti cara nggawe backlink ing SEO - kanggo mompa lalu lintas web liyane, lan pungkasane ngasilake saka posisi peringkat ndhuwur ing SERPs. Nanging apa sing nggawe profil backlink sing ramah SEO saben situs web utawa blog? Cepet-cepet lan pinter monitoring, verifikasi, lan prosedur cepet-fix supaya asli potency saka saben backlink penting dadi kebak dikontrol tansah diatur ing short notice. Ing istilah sing prasaja, yen backlink diwiwiti kanthi mundhut nilai kasebut, mesthine kudu diolah maneh utawa langsung dibusak - mainstreet vegas bonus codes. Dadi, carane nggawe backlinks ing SEO? Ayo dadi ngadhepi - iki bakal proses sing aktif. Dijupuk kanthi skala, iku nggabungake sarana umum saka bangunan link lan pangopènan tetep kanthi jadwal checkup biasa.

how to do backlinks seo

Apa sing nggawe backlink apik

Sadurunge apa wae, saben backlink "apik" (mesthine, alam utawa organik) kudu teka saka mung situs web nyata, , utawa sumber online liyane. Sabanjure, sumber backlink apik kudu nduweni skor cukup kanggo PR (pagerank), DA (panguwasa domain), uga PA (panguwasa kaca). Sawise kabeh, saben calon potensial kanggo nyambungake karo (salah siji situs web utawa blog) wis samesthine kanggo nduweni isi kaca swara, sing nyedhiyakake nilai nyata kanggo manggon pangguna.

Ideally, isi kasebut kudu ngucapake sambutan kanggo nuduhake ing media sosial. Maksudku, yen tulisan-tulisan teks sing mboseni kudu luwih apik maneh - saora-orane supaya bisa lolos saka kompetisi - dadi sawetara grafik, grafik, infographics, spreadsheets, utawa liya visualisasi liyane kanggo nggambarake kabeh sing paling gampang lan cara paling jelas. Supaya sampeyan bisa ngowahi isi kaca normal menyang bab liya, sampeyan uga bisa dadi keputusan sing cukup kanggo situs web utawa blog. Dadi, nandur modal sawetara wektu lan gaweyan ing reshaping sethithik minangka isi sing paling dawa, utawa mbokmenawa sawijining bagian paling mbebayani banget kanggo maca lan nresep. Mangkono, kanthi sawetara serep pangguna-pangguna iki lan dadi "gampang dicerna" isi, sampeyan ora mung bisa ngowahi luwih akeh backlink, share, mentions, leads and subscriptions - nanging kumpa lalu lintas web luwih sawise kabeh.

Carane Apa Backlinks ing SEO

  • gumantung ing strategi bangunan pranala sing apik;
  • nyoba nggunakake pengalaman paling apik ing pamasaran digital;
  • duwe jadwal checkup sing kerep kanggo ngawasi backlinks - loro kualitas lan kualitas profil link;
  • nulis artikel tamu utawa tulisan blog supaya bisa diterbitake ing sawetara sumber pihak katelu sing sah;
  • menehi hasil karo situs web utawa blog sing paling biso dipercoyo, sing kudu cocog karo topik utama bisnis, niche pasar, utawa paling ora sekutu sektor industri.

Antarane macem-macem sugih riset backlink lan saran saran, Aku dites Semalt Analyzer (Semalt), Open Site Explorer (Moz), lan Majestic SEO toolkit ing sandi anyar bubar e-commerce webshop. Sawise kabeh, sampeyan mung bisa nemtokake cara nggawe backlink ing SEO, lan alat online sing arep dicoba dhisik. Ing pungkasan, aja lali yen tautan sing mentas digawe sampeyan uga katon ora ono gunane. Mesthi, diwenehake yen sampeyan bakal nyambung menyang situs web utawa blog, sing bener luwih lemah tinimbang metrik SEO tinimbang sing sampeyan.

December 22, 2017