Back to Question Center
0

Carane aku nemokake situs backlink ndhuwur kanthi panguwasa dhuwur?

1 answers:

Menimbang pentingna backlink minangka faktor substansial sing nggawe prominensi ing asil panelusuran Google, iki pitakonan sing tepat babagan situs backlink ndhuwur kanggo ngubungake lan. Sumber paling apik saka backlinks sing paling apik yaiku kaca web kanthi panguwasa domain dhuwur (DA), kaca wewenang (PA), uga pangkat halaman (PR). Ing kene ana sawetara sumber daya ing Media Sosial lan situs backlink ndhuwur sing dianjurake kanggo ditrapake kanggo backlinking, pisanan lan paling penting: YouTube, Google Plus, Pinterest, Facebook, Twitter, LinkedIn, Wikipedia, Instagram, Share Langsung, Vimeo, Reddit, Flickr, Delicious, Word Press, Quora, Tumblr, etc.

top backlink sites

Ya, wong-wong iki kudu misuwur kanthi pangangkah singa saka panganggo online modern. Menapa malih, ing salebeting papan-papan paling inggil ing donya, sanès? Nanging yen aku ngomong yen isih ana akeh panggonan gedhe kanggo njaluk backlinks berkualitas, adoh saka iki? Ayo goleki sawetara cara sing gampang kanggo njaluk sawetara backlink PR sing padha sing dhuwur. Skema ing ngisor iki asring diabaikan dening pamilik bisnis online, lan uga webmaster terampil. Ing kene ana: menehi paseksen lan parengake rekaman utawa nggunakake HARO kanggo ngetungake situs backlink ndhuwur kanthi PR kuwat dealing utamane karo kabar.

Kurban Testimoni

Ora perlu ngomong yen saben bisnis seneng duwe akeh testimoni saka klien seneng. Kaya paling kita, sampeyan kamungkinan wis bubar saperangan produk utawa layanan sing apik, dudu sampeyan? Supaya, considering ngirim testimonial, priksa manawa panyedhiya perusahaan bakal duwe kesaksian dikirim ing homepage utawa kaca liyane kanggo studi kasus lan testimoni. Mangkono, sampeyan ora bakal kudu nyuwun backlink menyang situs web sampeyan. Maksude sampeyan bakal duwe apa wae ing meh kabeh - mung kanggo mbuktekaken testimonial sampeyan wis bener teka saka wong nyata

Reclaiming Links

Reclamation uga solusi apik kanggo nggawe gampang backlinks sing karya. Pindhah metu kanggo nggoleki apa wae babagan perusahaan sampeyan, uga produk utawa layanan bisnis sampeyan. Titik kanggo nemokake jeneng sing isih katon tanpa gadhah hubungan karo wong-wong mau. Dadi, kabeh sing perlu ing kene mung ngirim wong-wong sing prihatin sawetara pangeling email apik lan sopan kanggo nggawe manawa link sampeyan wis kasil ditambahake menyang kaca web. Apa sampeyan kudu duwe komplikasi karo nemokake jeneng bisnis utawa jeneng merek, Aku nyaranake nggunakake piranti online kaya BuzzSumo utawa Sebutno. net.

HARO (Bantuan Reporter Out)

Iku salah siji saka cara paling pinter kanggo entuk manfaat saka akèh pranala kualitas kanthi bobot sing dhuwur banget. Ing kasunyatan, HARO bisa mbantu sampeyan njlajah situs backlink ndhuwur dealing with news. Sawise sampeyan mlebu, sampeyan bakal nampa email saben dina saka wartawan sing tansah perlu proyek nulis seger lan gagasan anyar sing cocog karo bisnis utawa blog. Aja ragu-ragu nanggepi tip migunani, pandhuan khusus, utawa wawasan sing wigati. Mengkono, paling kamungkinan sampeyan bakal kejiret kanthi pranala saka kabar utawa media situs dipercaya. Sing apik, eh?

December 22, 2017
Carane aku nemokake situs backlink ndhuwur kanthi panguwasa dhuwur?
Reply