Back to Question Center
0

Apa sampeyan ngerti situs utawa situs pengajuan backlinks kanthi persetujuan cepet?

1 answers:

Saiki, ana macem-macem cara bangunan link alami sing umum ditampa dening mesin telusur utama, kayata Google dhewe. Lan saben link kualitas apik kanggo nambah profil backlink utama - manawa ditemokake sacara alami, utawa dibangun kanthi tujuane. Mesthi, manawa backlink kaya mengkono rooting saka situs web pihak katelu utawa blog kanthi dhuwur PR, cukup kuwat supaya worth disambungake karo - white saddle stools counter height. Lan ana pilihan situs penyisihan backlink, uga akeh direktori sing umum diwenehake kanthi persetujuan cepet. Lan ing ngisor iki aku bakal nuduhake sampeyan situs penyerahan backlink sing paling apik, banjur dianjurake minangka wiwitan sing apik kanggo upaya bangunan link sampeyan.

backlink submission sites

Miwiti

Sadurunge apa wae, ayo njupuk iku diwenehake - sampeyan ora bisa duwe akeh banget kualitas apik backlinks organik, cara alami sejati. Mulane sampeyan ora kudu ngurangi wektu lan gaweyan kanggo nggawe ing saben kesempatan sing cocok, lan saben kesempatan sing trep. Paling umum, dealing karo situs penyerahan backlinks utawa direktori karo persetujuan cepet ora minangka akeh wektu sampeyan bisa mikir. Maksudku iku bakal dadi tugas sing rada prasaja kanggo nggawe situs web utawa blog sampeyan metu ing Internet.

Ngerti Rope

Ing gambar amba, prosedur kasebut ngirimake link sampeyan dhewe kanggo ditampilake ing sawetara situs penyerahan backlink utawa direktori online. Kabeh sing perlu kanggo ngirim gambaran singkat marang saben calon, mesthi diwenehake yen sampeyan wis duwe daftar hak situs penyerahan backlinks lan petunjuk. Priksa manawa kabeh aksara sampeyan bakal diterusake karo judhul sing cocok lan pranala sing cocok. Mangkono, aja lali entuk judhul lan deskripsi sing banget katon - priksa manawa kabeh tembung kunci sampeyan ana ing panggonan sing bener. Wekasane, sawise langkah-langkah prasaja iki bisa mbantu nyekel akeh backlinks kualitas karo Do Follow - sacoro prakteke ing wektu ora.

Lan ing ngisor iki bakal ana daftar tandhingan backlink lan direktori pangiriman. Akeh wong bakal menehi website utawa blog persetujuan meh cepet - iku umum mung sawetara menit. Dadi, kene:

Direktori karo Persetujuan Instan

Poordirectory. com, Reddit-direktori. com, Bestdirectory4you. com, Acedirectory. org, Adringkesan. com, 411freedirectory. com, Alive-directory. com, Abstrakdirectory. net, Ask-directory. com, Active Directory. net, One-sublime-directory. com, Linkedin-directory. com, dhaptar Facebook. com, Bestbuydir. Tuladha.

seo backlinks

Backlink Submission Sites

Blogtoplist. com, Blogrollcenter. com, Bloggernity. com, Networkedblogs. com, Topofblogs. com, A2place. com, Aweblist. org, Searchdomainhere. com, Mediafiredirectlink. com, Addgoodsites. com, Domainnamesseo. com, Directoryanalytic. Tuladha.

Bottom Line

Muga-muga, kabeh wis jelas, lan sampeyan bakal aran kepastian maneh nalika ngurusi situs penyerahan backlink lan kabeh petunjuk kanthi persetujuan instan. Kanggo kesimpulan, saiki wektu kanggo menehi pancegahan sing pungkasan - mung aja cepet-cepet metu nyoba ngirim situs web utawa blog minangka akeh direktori sing bisa. Mangkono, Aku uga nyaranake mriksa kaping pindho kanggo priksa manawa kabeh wis disimpen kanggo nyegah ngajokake URL situs web sampeyan ing kategori sing ora relevan, ora sopan, utawa mung absen. Good luck!

December 22, 2017