Back to Question Center
0

Apa bener sing bali backlinks saiki ing tambang emas?

1 answers:

Backlinks mbokmenawa mbok menawa unsur paling penting ing istilah bangunan link ing Search Engine Optimization (SEO). Bab sing ora kabeh pranala digawe kanthi adil - mesin pencari utama (kayata Google dhewe, uga Yahoo lan Bing) menehi bobot luwih akeh kanggo jinis backlinks. Antarane liyane, backlinks kontekstual ditemokake ing situs web utama bisnis situs web utawa blog bakal tansah dadi pranala sing paling penting karo kaya daya gedhe kanggo tujuan SEO.

Kenging punapa Punapa Punapa Pun Pun?

Dadi, sampeyan tengen - backlinks kontekstual saiki diakoni minangka kesempatan emas nyata - new products for parents. Sawetara wong malah nyebut "Grail Suci SEO. "Yagene padha ngapresiasi sing banget? Mung amarga yen sampeyan ana ing antarane wong-wong sing pengin wewenang situs web utawa blog kanggo tuwuh popularitas - jinis pranala iki persis apa sampeyan kudu nikmati kemajuan cepet kaya.

Apa Nduwe Backlinks Kontekstual Miturut Definisi?

Ngelingi kabeh istilah Backlinks Kontekstual ing kaca ing skala, ayo nyoba ngeculake tembung kasebut kanthi tembung kanggo luwih mangertos. Kaping pisanan, Homepage minangka kaca web unik sing mbukak dalan kanggo nelusur isi ing saben situs utawa blog. Kapindho, Isi kanggo tautan tegese kudu umum ditemokake ing jero isi kaca - katon ing tulisan teks sacara organik, backlink kontekstual ora nyimpen kamar kanggo dhaptar spammy sidebars cilik sing ditemokake ing situs-wide. Lan kaping telune, backlink ing SEO stands for link eksternal (kajaba, link inbound) dumunung ing situs web pihak ketiga utawa blog lan ngarahake menyang kaca dhewe.

Carane Apa Dheweke Nggawe On Homepage? Saka sudut pandang ngembangake SEO, backlinks kontekstual ndharat langsung ing homepage minangka elemen paling efektif nyopir proses optimasi saben situs web utawa blog kanggo panelusuran online ing skala. Ing bab iku kabeh babagan efisiensi ing SEO cukup prasaja - Backlink kontekstual sing tansah ana ing papan kanggo Google, amarga secara alami terintegrasi langsung ing isi lan katon organik. Ing wektu sing padha, kasunyatane manawa backlinks kontekstual kuwi digawe ing kaca web utama situs utawa blog sing menehi wong luwih abot. Kenapa? Mung amarga wis ndharat ing homepage, backlinks kontekstual kuwi bakal ngarahake sampeyan nggolekake lalu lintas web - ana mung siji homepage, sing minangka "gateway" sing ditampa dening saben pangguna sing ngunjungi situs web utawa blog kanggo ngakses isi ing saben kaca liyane.

Bottom Line

Ing pungkasan, elinga yen kabeh babagan pranala homepage mung bisa kanggo domain panguwasa kuwat lan kaca web kanthi PR dhuwur. Maksudku, saben backlink manut kontekane wis akeh bobote ora mung amarga iku langsung ndharat ing homepage, nanging amarga kabeh situs web (utawa blog) uga apik banget. Dadi, yaiku nilai inti sing perlu kanggo nggoleki sing paling apik saka backlinks kontekstual - homepage siji dhewe, utawa mbokmenawa kabeh website dijupuk ing skala? Loro!

December 22, 2017