Back to Question Center
0

Carane aku nggunakake backlinks kanggo kaluwihan dhewe?

1 answers:

Temtu, raksasa panelusuran ing donya tansah ngandani yen algoritma utamane utamané fokus ing konten sing nduweni kualitas sing nyedhiyakake nilai nyata marang pangguna. Ora ana keraguan, isi isih dadi raja. Nanging, profil pranala organik saben situs tetep faktor sing paling penting nomer loro kanggo Google. Mulane ora perlu ngomong sing backlinks kualitas ana ing antarane komponen inti saka konsep modern Search Engine Optimization. Maksudku tumindak salah karo profil backlink sampeyan ora mung bisa ngasilake keuntungan sing bisa diukur nanging bisa uga ngrusak kemajuan peringkat sampeyan saiki. Menapa malih, menawi Google nganggep situs web utawa blog mbantah, mbok menawi kedadosan ing ekstrem nalika sedayanipun rampung kanthi deindexing saking asil panaliti salami-laminipun (sanes, larangan permanen ing panelusuran). Mulane nganalisa backlinks pesaing - kanthi keuntungan sing paling dhuwur lan missteps sing abot - bakal dadi keputusan sing apik-dibutuhake sampeyan kudu mbukak strategi bangunan pranala sing paling aman. Lan aku bakal nuduhake sampeyan carane nganalisa backlink pesaing sampeyan. Dadi, ing ngisor iki ana telung langkah prasaja kanggo nglakokake riset sing tepat lan ngupayakake paling akeh saka saingan pasar. Sadurunge ngetokake backlinks pesaing, sampeyan kudu ngenali situs web paling sukses sing dimiliki dening lawan cedhak ing niche pasar, utawa industri utama. Lan tugas iku bener luwih bisa diatur, supaya sampeyan bisa mikir. Kanggo kula, aku kerep nindakaken panuntuning proaktif lan sinau lan gagal ing sainganku. Saenipun, ngenali lawan pasar sampeyan kudu rampung sadurungé situs web utawa blog dadi urip. Oalah, saiki wis akeh wektu sampeyan ngliwati kanthi nglakokake analisa kompetitif sing komprehensif kanggo nggunakake backlinks pesaing paling apik kanggo keuntungan dhewe. Ora ngerti ngendi arep miwiti? Aku nyaranake nggunakake Serpstat, alat online gratis sing mbantu aku akeh kanthi mangerteni mungsuh niche utama. Nemple ing basa Inggris, sampeyan bisa nggunakake alat iki kanggo nemokake situs saingan liyane sing sukses. Ngira jumlah tembung kunci, ukuran rata-rata situs, lan kasunyatan sing pangkat apik, sampeyan bakal ngerti ngendi arep miwiti.

Ngerti Target Utama Panjenengan

Paling umum, PA (wewenang kaca), DA (panguwasa domain), uga PR (pangkat halaman). Mesthine, goal sampeyan yaiku skor paling dhuwur ing telung metrik iki. Mangkono, sampeyan uga kudu ngerti data ing ngisor iki - nomer backlinks pesaing ing skala (kanthi kaca lan domain), lan gambar gedhe jangkar teks dioptimalkan kanggo SEO (nomer, distribusi, lan macem-macem tembung kunci, branding , lan liyane kritis properti).

backlinks for seo

Analisa Backlinks Pesaing Panjenengan

Temtu ora ana formula universal sukses. Nanging, nggunakake piranti analitis kanggo mangertos pangertosan sing jero babagan backlink pesaing sampeyan mbokmenawa cara paling apik kanggo tetep metu saka kompetisi pasar. Dadi, sampeyan butuh analisis kompetitif kanggo saben situs web kanthi profil link sing pantes sing ana ing ndhuwur pangguna sing relevan. Mangkono, aku saranake nyoba salah sawijining alat analisis balik backlink - Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer, Screaming Frog, utawa Ahrefs - Aku nyoba kabeh. Nanging, fungsi utama fungsi kasebut bisa ditrapake, sanajan ana sawetara fitur sing disajikake lan sawetara filter canggih sing diwenehake dening Analyzer (Semalt) lan Open Site Explorer (Moz). Dadi, mung sampeyan kudu mutusake endi sing arep dicoba dhisik. Sawise sampeyan nyekel wawasan sing bener, kabeh sing perlu kanggo niru backlinks sing paling kuat saka lawanmu, utawa paling sethithik njaluk pangerten lengkap babagan proses bangunan link ing niche sampeyan.

December 22, 2017
Carane aku nggunakake backlinks kanggo kaluwihan dhewe?
Reply