Back to Question Center
0

Apa sampeyan bisa mbantu aku nganggo situs web sing paling apik kanggo backlinks ing media sosial?

1 answers:
Ya, ana akeh situs web media sosial lan platform online sing populer kanthi PageRank lan DA (panguwasa domain) dhuwur, sing bisa dadi panggonan kanggo ngubungake. Sadurunge mirsani situs web paling apik kanggo backlinks ing media sosial, cathet yen ing ngisor iki aku arep nuduhake sampeyan mung gedhe - amarga sampeyan wis uga kenal karo pangsa singa saka jaringan sing rame. Dadi, ayo goleki carane mbangun online panjenengan lan cara sampeyan kudu ngetokake kiriman isi utama - long term care insurance companies in minnesota. Ing kasunyatan, kabeh sing perlu kanggo nyedhiyakake nilai luwih nyata ing kiriman sampeyan. Elingi, sampeyan kudu ngirimake nilai tambah karo konten sampeyan. Pranyata saben seratan tulisan ing media sosial mesthine murni lan cocog karo kapentingan niche sampeyan. Kejabi, aku percaya yen nggawe samubarang bisa diupayakake lan minangka sambutan kanggo bisa nyambung minangka cara mung kanggo urip lan tetep adoh saka persaingan ketat nyurung dunyo modern media sosial. Kanggo titik kasebut, ayo ndelok situs web paling apik kanggo backlinks metu ana.

LinkedIn

Jaringan populer iki mbokmenawa kalebu situs web paling apik kanggo backlinks ing media sosial. Ing kasunyatane, LinkedIn nduweni akeh panggonan sing beda-beda ninggalake lawang mbukak kanggo nggawe akeh link kanggo nilai. Ing kene sampeyan bisa nambah pranala profil, uga pranala menyang kiriman singkat, lan luwih rinci ing situs utama sampeyan.

Pinterest

Pinterest nuduhake sisih paling kuat nalika nerangake tepat niche diangkah isi, kayata DIY. Platform iki uga apik kanggo mbenakake ulang babagan isi teks kosong menyang data sing luwih visual lan eye-catching durung isih informatif.e. , infographics, spreadsheets, lan liya-liyane. Petunjuk: Nggunakake Pinterest kanggo mbangun pranala babagan strategi bangunan pranala utama sampeyan bakal duwe efek kumulatif, supaya ora ragu-ragu gabungke iki karo sawetara situs web paling apik kanggo backlinks.

Instagram

Utamane platform iki asring diabaikan. Mulane iku arang disebutake ing situs web paling apik kanggo backlinks ing media sosial. Lan pranyata Instagram bisa bener dadi emas sing nyata - diwenehake yen sampeyan duwe perumpamaan apik lan gagasan kreatif, kreatif kanggo reshaping isi visual. Elinga, manawa para pemasar digital kerep nyedhiyakake, panggonan iki mesthi wae tantangan sing ditindakake dening kompetisi pasar angel. Sawetara wektu kepungkur, pranala profil tartamtu, uga sing ing Google, mungkin duwe bobot luwih cilik tinimbang pranala normal sing biasane dilakokno

. Temtu ketidakseimbangan iki wis kasil dibusak dening update Algoritma Panda paling anyar. Nanging, platform sosial dening raksasa panelusuran ing donya isih layak ngilangi sawetara pranala sing apik ing kahanan apa wae. Cukup elinga - nyantolke menyang Google minangka cara sing praktis kanggo indeks luwih cepet lan luwih efisien.

Tumblr

Iku! Kita pungkasanipun nemoni cara sing apik banget kanggo mbangun backlink. Menimbang sing nggunakake Tumblr kanggo ngasilake pranala mesthi tugas angel. Nanging, iku worth nyoba dhewe ing sumber sing paling populer iki - yen sampeyan entuk backlink apik lan ndadekake sirkulasi, sampeyan bisa njaluk kesempatan kanggo nyedhiyakake link sing tanpa wates ing mangsa - amarga akeh sekelompok subdomain ing Tumblr.

December 22, 2017