Back to Question Center
0

Apa cara kanggo njaluk backlinks ing 2019?

1 answers:

Panjalukan pranala tetep salah siji saka cara sing paling populer kanggo njaluk link jus menyang domain lan nambah rangkeng website. Kanthi bantuan saka panjalukan link, sampeyan bisa mbangun pranala njaba kanthi nggunakake isi saiki ing situs sampeyan. Backlinking minangka cara sing paling apik kanggo mbangun merek lan nambah kesadaran - tropical print dresses for women. Masalah mung sing akeh pamilik situs web duwe pendekatan sing salah kanggo nggandhengake bangunan. Wong-wong lali uga kalebu situs web liyane, dhewe, ngatur lan ngapa iki bakal entuk manfaat marang pemilik website.

Ing artikel iki, sampeyan bakal nemokake cara kanggo nggunakake pranala link kanggo nambah kampanye bangunan link. Ana akeh jinis pranala pranala jinis kanggo backlink liyane sing bakal ditemokake ing artikel iki.

how to get backlinks 2019

Carane njaluk backlinks ing 2019?

Ont saka moments paling penting sampeyan kudu ditimbang yaiku nalika tekan metu menyang situs web; sampeyan kudu nggawe kustomisasi email supaya cocog karo situs kasebut. Priksa manawa email sampeyan unik lan kalebu informasi sing bakal dihargai dening maca. Sampeyan kudu nggawe spesifik menyang topik situs web lan nuduhake partner bisnis sing sampeyan enggo bareng isi sing diselehake ing sumber web. Sabanjure sawetara menit sing dibutuhake bisa nggawe bedane gedhe ing respon lan situs web sing paling mungkin bakal menehi respon positif marang panyuwunan sampeyan. Sampeyan kudu nyimpen katrangan kasebut ing wektu manawa sampeyan nemtokake hubungan bisnis karo pemilik situs web.

  • Nyuwun direktori link

Cara paling gampang kanggo mbangun pranala menyang domain sampeyan liwat panjaluk langsung. Nanging cara iki uga kurang efektif tinimbang wong liya. Perlu sawetara menit kanggo kontak karo webmaster lan njaluk backlink. Asil hubungan kasebut bisa beda-beda saka kualitas sumber sing pengin sampeyan kerjo bareng. Situs web sing kondhang kaya ora bakal nampi proposal sampeyan amarga ana pilihan web sing bisa nerbitake isi ing kaca.

  • Nggolek masalah karo masalah situs web saiki

Liyane pendekatan cerdas liyane kanggo njupuk backlink kualitas menyang situs sampeyan kanggo mindai sumber web lan sebutake kasalahan tartamtu kanthi mungkin solusi kanggo wong-wong mau. Informasi iki bisa nggawa nilai marang pemilik situs web sing mbantu sampeyan kanggo ngatasi masalah sing ora dikepengini. Yen sampeyan nggunakake request pranala jinis iki, priksa manawa sampeyan nyedhiyakake webmaster kanthi data iki gratis. Iku pinter ngenteni nganti komunikasi email kaloro utawa katelu sadurunge nggawe panyuwunan backlink. Nganggo isi sampeyan minangka sumber kanggo konten sing sampeyan nemokake

Iki pendekatan njupuk backlink bisa migunani kanggo situs sampeyan

how to get backlinks . Yen sampeyan ngrujuk marang pemilik blog lan komentar babagan artikel utawa ngirim sampeyan pengin backlink, iku subyek obrolan apik. Cara liya kanggo njaluk backlinks yaiku ngemot post sampeyan nemokake, lan banjur ngunggahake post sampeyan pengin link. Sampeyan kudu maca artikel lan ndeleng panggonan ing ngendi merek sampeyan nyebutake bakal cukup lan katon alami. Yen saiki ora duwe tautan, banjur suggest yen situs web sampeyan bisa dadi sumber apik kanggo tautan iki.

December 22, 2017