Back to Question Center
0

Carane bisa komentar backlinks nambah pangkat situs ing SERP?

1 answers:

Sampeyan mbokmenawa krungu akeh informasi nggegirisi babagan nggawe backlink komentar lan predisposed negatif kanggo technique iki. Nanging, aku arep njupuk wayahe lan pendekatan strategi iki kanthi pikiran sing mbukak. Senadyan reputasi ala strategi iki, nggunakake komentar blog minangka strategi backlink bisa mbantu kanggo ngetrapake hubungan apik karo klien potensial lan mbangun otoritas merek ing niche pasar sampeyan. Nanging, sampeyan kudu duwe pendekatan sing bener kanggo nggawe backlink komentar kanggo ngasilake asil SEO apik. Yen ora, sampeyan bakal katon curiga ing mripat mesin lan malah bisa njaluk denda kanggo teknik spammy link bangunan.

Ing artikel iki, kita bakal ngrembug cara anyar kanggo nggayuh jus link saka komentar. Sampeyan bisa lali kabeh sing wis diwaca sadurunge. Pendekatan sing arep kita gunakake karo sampeyan ora katon kaya teknik bangunan link liyane sing mbutuhake nggunakake istilah dofollow, nofollow, utawa apa wae sing sampeyan kerep diduweni.

Cara anyar kanggo njupuk backlinks komentar

Ayo kita ngrembug babagan tahapan sing kudu dilakoni kanggo njupuk backlink komentar sing berkualitas ing wektu sing cendhak.

  • Nggolek blog sing bener

Ing tahap awal kampanye bangunan link sampeyan, sampeyan kudu nemokake blog sing bener kanggo ngasilake pranala sampeyan ana. Sampeyan kudu tumindak riset niche pasar lan golek sumber web sing nampa sawetara lalu lintas lan keterlibatan sing apik. Sampeyan ora ketok kanggo nelusur blog industri paling apik. Tinimbang, sampeyan bisa nemokake blog PR tengah utawa forum kanthi jumlah komentator aktif ing babagan kasebut.

Kanggo nemokake apa sing perlu, sampeyan mung bisa nglebokake pitakonan tartamtu menyang Google. Umpamane, yen bisnis sampeyan disedhiyakake ing lapangan medis, sampeyan bisa nyuwun mesin telusur kanggo query "TOP medik blog" utawa "forum kanggo dokter. "Akibaté, sampeyan bakal nyedhiyani dhaftar blog TOP miturut sawetara saham sosial lan komentar sing ditampa blog kasebut. Yen sampeyan nemu cocok kanggo bisnis sampeyan butuh sumber web, sampeyan bisa terus cabang metu saka pranala ing ngisor iki saka komentar menyang blog. Iku bakal mbantu sampeyan nambah basis situs partner.

  • Ngatur blog sampeyan

Gunakake RSS langganan ing Google Reader kanggo tetep nglacak blog ing industri sampeyan. Nggawe folder sing béda kanggo saben situs topik. Ngaso ing proses iki, sampeyan bakal mirsani kategori kasebut duwe postingan sing wis diupdate bubar.

  • Coba dadi

Sampeyan ora dianjurake kanggo gawe backlinks komentar ing forum ngganggu ngirim namung nulis komentar sing ora sah, spam. Sampeyan bisa dadi wong pisanan sing ninggalake komentar ing ngisor iki, nanging mung sawise maca kanthi lengkap lan mikir kanthi respon cerdas lan cukup. Yen link utami sampeyan melu lan nempel menyang titik, pangalembana liyane bakal kamungkinan bakal klik kanggo mriksa sing sampeyan. Mulane yen sampeyan sing pisanan, owah-owahan sampeyan luwih dhuwur tinimbang yen sampeyan njupuk menyang partai sawise akeh commenters liyane.

December 22, 2017
Carane bisa komentar backlinks nambah pangkat situs ing SERP?
Reply