Back to Question Center
0

Bisa menehi kula pandhuan pamula carane mbangun backlinks kanggo SEO?

1 answers:

Nimbang pitakonan iki sing kerep takon - carane mbangun backlink kanggo SEO - ora ana pandhuan universal kanggo wiwitan. Kabeh sing perlu ing kene kudu terus-terusan lan sabar. Ing kasunyatan, kekurangan saka loro kuwalitas iki mbokmenawa jugangan sing paling abot kerep dialami dening webmasters banget anyar lan pemula bisnis online. Ayo padha ngadhepi iku - Search Engine Optimization minangka proses jangka panjang lan sing lagi aktif. Mesthi, kadhangkala sampeyan bisa nemu kemajuan sing apik kanggo posisi panelusuran situs web ing SERPs Google - sawayah-wayah kanthi ora ana wektu - diwenehake manawa sampeyan peringkat ing industri sing ora kompetitif - free logos for trucking companies. Dadi, ana conto langka banget kanggo dadi aturan utawa tren umum. Nanging, kanggo paling saben dinten kapisan kanggo nggawe backlink kanggo SEO, aku nggunakake cara ing ngisor iki: nglakokake riset situs web sing bener, entuk kabeh sing teratur, nemokake jangkah sing apik karo lapangan sing apik, nulis konten sing nyedhiyakake nilai lan njaga hubungan. Dadi, ing ngisor iki aku bakal nglapurake saben skema kanthi singkat.

how to build backlinks for seo

Cara Nggawe Backlinks kanggo SEO

sampeyan kudu nangani riset kompetitif sing tepat. Maksimum sing nggunakake alat online kaya Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt), utawa Toolkit SEO dening Ahrefs sampeyan kudu nglampahi sawetara wektu kanggo njupuk gambaran lengkap babagan saben langkah langkah ing strategi bangunan pranala sakabèhé. Ora ngerti carane mbangun backlinks kanggo SEO? Utawa perasaan sing ora kepenak kepiye sing paling apik? Ora perlu kuwatir - nglakokake riset sing komprehensif kanggo situs web sawetara kompetisi sing cedhak ing niche lan wiwit mangerteni perkakas lan bolongan saka awal, lan bisa didhukung kanthi wawasan praktis sing wigati.

Njupuk Kabèh Dirancang

Sawise riset kompetitif wis rampung, sampeyan kudu siap mbentuk dhaptar rujukan lan wong asli sing nyakup publikasi sing paling sukses kanggo backlink paling kuat (Maksudku sing nganggo Pagerank paling dhuwur lan Domain Authority). Cukup nggawe spreadsheet utawa file teks sing ditulis kanggo nyimpen lan nyimpen data ing ngisor iki: jeneng reporter, email, panguwasa domain. Sabanjure kita kudu golek janjian sing bener - nyatane, iku paling angel kanggo ngadhepi nalika sinau babagan cara nggawe backlink kanggo SEO.

Nemokake Jangkah Tengen

Mulai nggoleki penjangkepi sing bener ing sikil situs web (i. e. , "Kontak" utawa "bab" bagean kaca). Yen sampeyan ora bisa nemokake alamat email umum langsung ing situs web, ora ana sing kiwa nanging uga nggoleki ing ngendi wae ing media sosial, kayata Twitter, Facebook, LinkedIn, utawa platform liyane sing gegandhengan.Ya, iki minangka karya sing nyenengake lan nyenengake wektu, nanging tugas iki ora angel amarga bisa uga katon ing wektu sing cetha.

backlinks for seo

Nggawe Pinch

. Aja nggunakake piranti lunak otomatis kanggo ngasilake jumlah ora bisa diisi tanpa nada pribadhi. Kabeh sing perlu ing kene kanggo nggawe samubarang pribadi - iku game changer sing nyata kanggo nyegah kegagalan sing kerep banget lan kerep banget jangkepi aktif.

Menulis Konten sing Ngirim Nilai lan Njaga Hubungan

Sawise sampeyan krungu bali sing isi dikarepake, iku wis menang amba. Elinga, manawa iki minangka usaha sing bebarengan. Cukup aja lali babagan nalika nulis isi sing apik lan sejatine terkenal. Sawise tulisan sepisan kapindho diterbitake, priksa manawa bisa ngatasi hubungan sing lagi aktif - sampeyan bisa tansah nyumbang artikel liyane ing situs web sing padha! Perjalanan wis wiwit, amarga sampeyan kudu nggarap hubungan anyar, nyedhiyakake keahlian profesional, lan entuk ekspansi sing luwih akeh, kanggo nliti aliran lalu lintas sing luwih gedhe sawise kabeh.

December 22, 2017