Back to Question Center
0

Carane akeh backlinks sampeyan kudu nambah visibilitas situs sampeyan?

1 answers:

Saka optimasi point of view, proses generasi link serves kanggo mbangun hyperlinks saka sumber web liyane menyang dhewe liwat cara bangunan link beda kayata postingan blog, backlinks komentar, release rilis lan, etc. Kabeh aktivitas kasebut bisa menehi kredibilitas merek lan ngangkat reputasi domain sampeyan ing industri sampeyan. Mesin telusur mengeti pranala sing tumuju menyang situs minangka undhangan digital lan jumlah sing luwih gedhe sampeyan duwe, luwih dhuwur situs sampeyan bakal dadi SERP.

Nanging, ing kasunyatan ora kabeh suara padha - website app design. Ana akeh teknik spammy sing ngawasi supaya bisa nggoleki mesin telusuran lan entuk pangkat sing luwih dhuwur kanthi isi kualitas kurang. Nanging, nalika sampeyan mung bisa mbangun pranala inbound murah ing saindhenging domain sampeyan, ora ana. Sakniki, Google lan mesin telusur liyane aktif kanthi perjuangan nglawan penipuan pranala babagan aktivitas bangunan kayata link farming, artikel spun lan komentar blog spammy.Bubar, Google ngetokake algoritma peringkat anyar miturut kabeh backlink kualitas sing kudu dibusak. Yen ora, sumber web bisa dadi salah sijine deindexing dening Google, utawa entuk sanksi sing nyebabake rangking. Mulane, saiki, kualitas inbound pranala luwih dhuwur tinimbang jumlah sing. Iku tegese sampeyan kudu mriksa wewenang lan relevansi sumber sing sijine link menyang sampeyan. Nalika sampeyan rawuh ing PageRank kanggo sumber web sampeyan, iki ditemtokake dening rangking pranala menyang situs sampeyan


.

Iku tegese yen sampeyan disambung dening kaca web karo PR sing kurang, PageRank sampeyan ora bakal tuwuh.

Mulane siji backlink kualitas saka situs web PR dhuwur sing gegandhengan bakal biaya luwih saka ewu kualitas gedhe. Kurang pranala peringkat digunakake dening panyedhiya SEO unprofessional, angsal dening penipuan pranala bangunan aktivitas, ora mung ngaruh negatif situs web SEO, nanging uga ngancurake citra perusahaan lan reputasi.

Backlinks berharga saka situs web niche sing gegandhengan karo PageRank dhuwur bakal nggawe bisnis sampeyan luwih sejahtera lan mbantu mesin sing bisa decipher apa situs sampeyan babagan.

Pira wae pranala sing kudu sampeyan pangkat dhuwur ing Google?

Ora ana titik kanggo ngunggahake pitakonan iki minangka jawaban kasebut bakal gumantung ing umur industri lan umur. Siji domain mung perlu sawetara backlinks berkualitas kanggo pangkat dhuwur ing kaca asil panelusuran, nalika domain liyane kudu akeh pranala inbound kanggo mundhakaken wewenang lan nambah reputasi. Mesthine, akeh sinyal peringkat liyane sing nyumbang menyang posisi situs web ing asil panelusuran.

Apa backlinks paling apik?

Tipe backlink paling apik yaiku pranala njaba organik. Padha menyang situs sampeyan tanpa njaluk lan entuk nalika sampeyan ora nyana. Pranala kasebut ditampa saka blog sing relevan lan populer utawa situs web sing ngevaluasi isi sampeyan lan mutusake kanggo nonton. Minangka aturan, backlinks iki diduweni saka sumber web sing relevan lan nggawa akeh lalu lintas menyang situs metu.

Nanging, angel kanggo njupuk link organik saka situs web dipercaya ing niche pasar. Sumber web sampeyan kudu nduweni akeh nilai kanggo pangguna lan nduweni reputasi dhuwur kanggo nampa kasempatan kanggo njaluk tautan saka pamimpin industri.

December 22, 2017