Back to Question Center
0

Carane miwiti njupuk URL backlink kualitas menyang situs sampeyan?

1 answers:

Wong-wong sing maca artikel iki paling mungkin sing paling apik kanggo ngedongkrak efforts SEO lan nambah visibilitas merek ing SERP. Sampeyan wis nindakake akeh karya ing situs sampeyan kanggo kontribusi situs optimasi search engine, nanging isih ana asil. Dadi, iku wektu kanggo mriksa apa maneh sampeyan bisa nindakake karo situs sampeyan. Apa sampeyan wis ngira babagan URL backlink lan carane bisa nyebabake rangking situs web sampeyan? Nggawe URL loropaken SEO iku salah siji saka praktik optimasi penting sing ora bisa dilirwakake yen sampeyan pengin njaluk lalu lintas sing ditarget ing situs sampeyan. Artikel iki bakal mbantu sampeyan sinau trik SEO dhasar kanggo nggawe URL backlink sing dioptimalkan - comprar corbatas por internet. backlink url

Cara kanggo nambah URL backlink

Elingi unsur manungsa

Situs iku kudu sampeyan gawe kabeh kanggo pengunjung situs web sing entuk manfaat. Mesin telusur ngormati lan menehi ganjaran situs web sing nyedhiyakake pangguna kanthi pengalaman telusur sing sampurna. Saiki, iki minangka faktor peringkat krusial. Mulane sampeyan kudu ora mung kuwatir bab bot Google sing ngurai kaca web, nanging uga bab interpretasi panganggo saka URL sampeyan amarga bisa nyebabake pangayoman optimasi.

Contone, yen URL katon dawa lan rumit, klien potensial sampeyan mung ora bakal ngeklik pranala sampeyan. Akibaté, bakal ngurangi jumlah wong sing teka ing situs sampeyan lan ngalahake upaya optimasi search engine.

Dadi, nalika sampeyan nggawe URL backlink ing situs sampeyan, sampeyan kudu mbudidaya unsur manungsa ing ngisor iki:

  • domain

aturan, kedhaftar sing looking liwat asil panelusuran, nyoba kanggo ngilangi domain kasebut minangka. net utawa. Senadyan padha nganggap domain kuwi minangka kualitas, non-biso dipercoyo lan spammy. Pangguna luwih bisa ngeklik ing situs web sing duweni nilai lan kepercayaan. Contone, sing. com domains dianggep dadi luwih biso dipercoyo lan dipercaya. Mulane sampeyan kudu nemokake iki nalika sampeyan milih domain sing cocok menyang situs sampeyan.

  • Yen klien potensial sampeyan ora bisa bener ngerti URL situs web sampeyan, sampeyan duwe kesempatan cilik kanggo nggolekake lalu lintas sing ditarget ing situs sampeyan lan ngowahi menyang sales. Sapa bae bakal menyang situs web sing ora bisa diwaca.

    backlinks seo

    Nggunakake istilah telusuran

    . Iku gagasan rada pinter kanggo nggabungake menyang URL minangka kesempatan sing apik kanggo ngetrapake bisnis online. Kanthi nempatake istilah-istilah sing ditargetake kanthi volume dhuwur ing URL, sampeyan ngidini pemirsa sing diangkah ngerti persis apa sing bakal ditangani ing situs sampeyan.Nalika ngetrapake situs web kanggo menehi jawaban sing cocok marang pangguna, Google nemoni tembung kunci ing URL. URL sing dioptimalake nyedhiyakake pemahaman karo bot-bot telusuran apa padha kudu ngurai situs sampeyan utawa ora minangka liwat URL sing bisa diwenehi pratinjau konten situs sampeyan. Priksa manawa sampeyan ora nggunakake tembung kunci sing bola-bali ing URL minangka ora bakal menehi efek minangka istilah telusur sing cocog karo sing dawa.

  • December 22, 2017