Back to Question Center
0

Sampeyan bisa nemtokake panggonan sing tepat kanggo dhaptar backlink wewenang sing dhuwur?

1 answers:

Iku kondhang supaya pangkat apik ing Google, saben situs web kudu nduweni isi sing apik lan berharga, situs optimasi SEO sing tepat, lan mesthi, daftar kualitas backlinks wewenang lan kualitas. Sadurunge apa-apa, ayo ngadhepi - kabeh jaringan blog umum spammy ora kerep banget, uga liyane Black Hat stuff. Aku mung arep nggoleki kemajuan peringkat situs web kabeh kanthi resik kaya kanggo njaluk penalized dening Google.

high authority backlinks list

Dadi, ayo mirsani sawetara sumber online sing utama ing donya kanggo disambung karo. Elinga, yen daftar backlink wewenang dhuwur situs web kudu dianggep gegayutan. Kabeh kudu rampung kanthi bener - kabeh sing perlu ana mung mbuwang sawetara wektu kanggo nindakake kaca sing apik banget ing saben situs kasebut sadurunge sampeyan pungkasanipun nambah pranala sampeyan dhewe - anmeldeformular wohnung stadt zrich. Kene sawetara titik peluru kanggo sampeyan miwiti:

Kanggo saben situs web, isi kabeh data sing dibutuhake (i. e. nambah teks sing relevan, ngrampungake bio lan liyane bagean ing profil pribadhi, nerbitake sawetara potret, infografis, pitakonan sing kerep ditemokake, lan pranala menyang sumber daya liya sing kuwatir ing Internet).

Elinga, gol sampeyan mbentuk kabeh jenis konten migunani (kaya infographics, spreadsheets, etc. ), sing kudu cocog karo backlink sampeyan. Nglakoni mangkono, sampeyan bakal duwe saben pranala minangka akeh sing sabanjuré supaya bisa dadi kontekstual lan malah luwih kuat.

Gunakake prinsip iki menyang daftar backlink wewenang sing dhuwur ing situs web ing ngisor iki:

  • YouTube - mung nggawe saluran dhewe ing hosting video populer iki. Ora perlu kuwatir, yen sampeyan ora duwe video sing kasedhiya. Mesthine, sampeyan kudu nggawe paling sethithik dhewe, nanging sampeyan isih bisa mbagi video liyane. Priksa manawa saben shred saka konten multimedia sing sijine ing YouTube anyar saluran sampeyan ana hubungane karo link sampeyan. Mangkono, aja lali isi deskripsi halaman (kira-kira 300 tembung bakal dilakoni) lan sijine sawetara pranala menyang bagean komentar.
  • Facebook lan Twitter - ora perlu ngomong yen meh kabeh wong saiki duwe profil pribadhi ing platform sosial populer. Nanging kanggo tujuan bangunan pranala, sampeyan kudu mbentuk kaca penggemar tartamtu utawa bisnis. Kabeh sing perlu ana mung sijine link ing kaca profil, lan ditambahake menyang kiriman utawa komentar sing relevan - ing dhewe, utawa kaca panganggo liyane.Priksa manawa sampeyan ngisi kabeh lan nggawe kabeh profil sing dibutuhake.
  • Wikipedia - minangka sumber paling apik kanggo disambung. Mesthine, iku ora dadi tugas sing gampang. Nanging, manawa sampeyan bisa nyedhiyakake link backlink saka Wiki - prasaja apa wae sing kudu ditindakake. Carane nggawe sing? Cara paling apik kanggo nelusur sawetara konten populer sing cocog karo niche sampeyan lan nemokake pranala sing rusak utawa referensi sing lawas. Mengkono, sampeyan bisa ndandani kesalahane lan njaluk link menyang situs web sampeyan dhewe, sing ndadekake referensi sing luwih bener lan luwih apik. Ing wektu sing padha, sampeyan bisa nyedhaki cara sing luwih angel lan bisa nambah referensi anyar menyang postingan sampeyan. Priksa, Nanging, manawa isi sampeyan pancen migunani. Yen ora, suntingan panjenengan bakal ditindakake, lan cukup cepet.

authority backlinks

Ing pungkasan, kene liyane situs web paling apik kanggo nggawe sampeyan dhaftar backlink wewenang dhuwur. Aku nyaranake nyoba sumber online ing ngisor iki kanggo njupuk pranala kualitas saka wong-wong mau: Google Plus, Pinterest, LinkedIn, SlideShare, Reddit, Vimeo, Flickr, Tumblr, Delicious, Quora, WordPress. Aku yakin sampeyan bakal nemokake saperangan wong sing cukup migunani kanggo ngubungake.

December 22, 2017