Back to Question Center
0

Apa sampeyan bisa ngomong cara backlinks bisa ngowahi lalu lintas web?

1 answers:

Saiki, akeh wong webmaster lan pemula bisnis online asring ngarahke luwih akeh ing kaca-kaca Search Engine Optimization (contone, keywords, arsitektur website, etc. ). Lan uga asring lagi mbayar manungsa waé ora cukup kanggo cara backlinks bisa digunakake kanggo kinerja situs web sakabèhé. Mengkono, padha ora ngemuli pentinge backlinks - amarga akèh para ahli industri percaya yen backlinks biasane njupuk 80% saka total situs web sing ana saka sudut pandang algoritma mesin telusur utama Google. Dadi, njlentrehke babagan carane nggawe backlinks kanggo situs web, mung bisa ngakoni manawa nggarap wong saka sumber web liyane sing nuduhake situs web sampeyan langsung nambah visibilitas online kanggo golèk - hairstyles for the races with fascinators for weddings. Mulane nalika teka bangunan pranala, asring katon minangka kesempatan gedhe banget mung kanggo pass munggah.

how backlinks work

Nanging, sawetara wong isih tetep adoh saka mbangun backlink kanthi aktif. Apa sampeyan bakal kelakon kanggo sampeyan uga, kene sawetara prakara cara nggawe backlinks kanggo ngedongkrak lalu lintas web. Saliyané iku, ing backlink yaiku pranala sing nyambungaké rong kaca web. Mesthi, sampeyan bisa nduwe pranala internal sing nyambungake kaca web ing situs web sampeyan dhewe (kanggo pandhuan sing luwih apik, lan tujuan ngindeks). Sawise kabeh, apa kita kudu sabar banget babagan backlinks kualitas? Amarga saka sudut pandang mesin telusur utama (kaya Google dhewe, uga Bing lan Yahoo), backlinks nuduhake nilai lan kegunaan situs web kanggo wong. Mulane ngalami profil backlink nggoleki bakal bisa dadi sinyal peringkat sing kuwat kanggo mesin telusur supaya "direkomendasikake" situs web menyang khalayak sing luwih akeh, saumpama kudu migunani lan bermanfaat kanggo wong. Lan elinga - ana sawetara ciri backlink dhasar sing nemtokake kualitase. Contone, backlink teka saka sumber sing cocog karo industri situs web utama sampeyan bakal duwe bobot luwih akeh. Mangkono, situs web pihak katelu sing dhuwur PR (kaca pangkat), DA (panguwasa domain), lan PA (kaca panguwasa) bakal dadi luwih apik uga.

seo backlinks

Dadi, apa cara paling apik kanggo njaluk backlinks kualitas nuding situs web kanggo posisi peringkat sing luwih dhuwur ing dhaptar panelusuran? Mesthine, ngerteni konten kaca sing umum berarti sampeyan wis entuk sawetara pranala nuding bali menyang situs web utawa blog. Nanging, nyatane, ora bakal cukup kanggo pangkat kanthi saingan tingkat kompetisi panelusuran sing cetha banget. Maksudku luwih apik tumindak kanthi proaktif lan mbangun maneh backlinks kanthi cara dhewe. Punika cara:

  • Spy ing profil backlink pesaing sampeyan nggunakake alat riset online kaya Majestic SEO, Semalt Analyzer, utawa Open Site Explorer kanggo niru sing paling apik kanggo situs web sampeyan dhewe.
  • nyoba kirim tamu - aja ragu-ragu kanggo nginvestasi sawetara wektu kanggo nulis isi situs web pihak katelu liyane kanggo njaluk backlink menyang situs web sampeyan sing dikarepake.
  • netepi kabeh topik anyar kanggo nggawe press release kanggo enggo bareng lan ningkatake backlink count.
  • dadi aktif ing media sosial kanggo nambah wewenang situs web utama, nampilake keahlian profesional, lan njupuk sawetara backlink sekaligus.
December 22, 2017