Back to Question Center
0

Apa bisa tuku backlinks kualitas apik?

1 answers:

Yen sampeyan nggarap situs web bisnis sampeyan dhewe, utawa nyiyapake blog pribadi sakbenere, sampeyan kudu ngerti babagan. Maksudku yen idea kanggo tuku backlinks kualitas wis nyabrang ing pikiran saben webmaster enom utawa wong anyar pemilik bisnis, liyane ora wektu utawa loro. Sadurunge apa-apa, iku pancene bisa tuku backlink kualitas apik? Lan iki sing kudu ditindakake - ya, kabeh bisa tuku pranala sing apik, ora ana titik ing kene. Nanging trick cukup cukup kanggo nyedhiyani kabeh project online ing ngisor iki abot resiko rangking penalti? Aku ora ngandel.

buy high quality backlinks

Temtunipun, mupangataken pranala alam semesta lan organik minangka tugas ingkang wigati kangge kita. Mulane aku wis ndeleng akeh wong sing mutusake kanggo tuku backlinks sing berkualitas sing pracaya bisa mbantu ngunggahake situs web utawa blog ing ndhuwur dhaptar asil panelusuran Google. Mangkene, aku wis krungu babagan akeh blogger sing sukses nggawe keuntungan banget kanthi cara sponsor, kemitraan, lan mesthi nggawe backlinks sing didol.Nanging akeh sing isih rampung kanthi ngilangi pangkat peringkat luwih saka mesin telusur, miturut sawetara panritik algoritma utama sing dikirim Google liwat taun-taun pungkasan.

Nanging, apa sing ndadekake dilema iki - kanggo tuku backlinks kualitas apik utawa nyingkirake kabeh biaya? Matématika sing bisa diprediksi digawe kanthi bukti sing nyedhiyakake backlink sing dibayar ora mung bisa nanging ora bisa dilakoni. Mulane akeh pamilik bisnis online isih nglamar teknik de-facto Black-Hat SEO kanthi resiko dhewe. Oalah, kene sawetara saran babagan backlink mbayar, kualitas, lan asil sing paling mbebayani. Apa sampeyan isih arep mutusake tuku backlinks sing apik ing sangisore kahanan apa wae, nyegah paling kurang ing paling kurang backlink kualitas sing biasane ditawani karo tag rega murah. Maksudku ing kene sing manawa dadi sampah dhuwit lan pangarepan bisnis potensial, backlink mbayar kanthi massal tansah ngirimake risiko banget. Paling umum, wong-wong sing ngalami industri immoral mung nindakake paling apik kanggo entuk keuntungan maksimal saka skema - ora kira-kira bakal nyakup paling spammy lan kanthi mangkono 100% bidang ceroboh industri online, kayata gambling, obat-obatan, lan jina. Akibaté, kabeh iki luwih gampang dideteksi lan ditangkap dening bot-bot crawling Google - mesthi, dheweke bakal diwiwiti, mung soal wektu. Yen sampeyan pengin tuku backlinks kanthi kualitas sing luwih apik supaya ora ngalahake hukuman sing paling abot (kaya ekstrem kaya deindexing domain panguwasa lengkap), nimbang

buy backlinks

pedoman lan saran ing ngisor iki:

  • Ngilangake paket backlink nyebar ing akeh; sampeyan kudu tuku saben link kanthi individu.
  • Aja ngidini tutup backlink sing dibayar ngluwihi ambang 10% ing jumlah total pranala organik.
  • Tansah situs web sampeyan adoh saka sembarang sidebar, footer, utawa pranala sudhut situs; sampeyan luwih apik tuku mung pranala isi.
  • Mungkasi masalah karo pemilik situs web semono wae, ora tau nangani perusahaan pihak katelu utawa backlink pedagang.
  • Sawise kabeh, yen sampeyan nemokake situs web sing kanthi mbukak nawakake backlinks kanggo dijual, priksa manawa ninggalake papan kasebut kanthi cepet.
December 22, 2017
Apa bisa tuku backlinks kualitas apik?
Reply