Back to Question Center
0

Where to find backlinks paling apik kanggo situs web SEO sampeyan?

1 answers:
Yen sampeyan maca artikel iki, sampeyan mbokmenawa ngerti yen mbangun kampanye optimasi kualitas ora cukup kanggo nggawe isi sing apik lan ndandani kasalahan ing situs, sampeyan uga kudu nggawe situs sampeyan bisa ditemokake ing mesin telusur liwat strategi bangunan link. Ana akeh macem-macem kritéria sing kudu dijupuk menyang akun nalika sampeyan mbangun backlinks kanggo situs web SEO. Kaping pisanan, backlinks kudu teka ing situs sampeyan saka domain sing diinstal ing negara sing padha sing arep pangkat apik. Menapa malih, backlinks kudu teka saka kaca web DA40-DA100 sing kudu relevan karo niche pasar lan industri sampeyan. Yen kaca web sing dimaksud ing situs web relevan karo topik bisnis sampeyan, backlink saka kaca iki dianggep minangka mesin sing cocok lan cocok. Kabeh backlinks kudu dilebokake ing isi kanthi manual tanpa script otomatis - wardrobe makers. Sampeyan kudu ngerti sing pranala sing dipasang kanthi otomatis bisa dideteksi dening Google lan njaluk hukuman sing abot miturut update Panda Google. Iku cukup kanggo nggawe backlinks ing situs web sing kerep dibukak dening crawler lan kedhaftar Google. Iku tegese sampeyan kudu kerja sama karo pemimpin ing pasar niche utawa salah siji sing gedhe-gedhe sing gegandhengan kanggo njaluk paling apik backlinks kanggo situs SEO. Menapa malih, sampeyan kudu yakin yen sampeyan ora nggawe pranala ing situs web deindexed utawa dicekal.

best backlinks for seo

Dadi, saiki nalika sampeyan wis nyatakake kabeh kasebut ing ndhuwur, sampeyan bisa kanthi gampang nemokake sumber sampurna sing klebu tujuan bisnis sampeyan. Kabeh sing perlu kanggo nggawe rencana rinci adhedhasar kriten pilihan kasebut. Aku ora menehi saran kanggo tuku pranala mung ing situs web. Algoritma Google ora nganyari maneh lan bisa nuduhake asil ora nyata. Ana akeh faktor bangunan link sing nyumbang kanggo ranking mesin telusur sing dhuwur, supaya tuku tautan mung gumantung ing metrik kasebut ora bakal ngrampungake gol.

Langkah-langkah kanggo njaluk backlinks paling apik kanggo SEO

  • Pilih sumber sing relevan
Kaca-kaca, sampeyan kudu tuku pranala saka kaca backlinks sing gegandhengan. Kaca-kaca iki nduweni tema sing padha utawa sing gegandhengan karo situs web sampeyan lan duwe kesempatan sing apik kanggo nggayuh target pasar.

Ana sawetara cara pamroses sing beda kanggo nggoleki kaca backlink sing bener kanggo domain:

  • Nggoleki tembung kunci utawa URL
Iku menehi asil sing paling tepat nalika sampeyan nelusuri tembung kunci ing isi situs publisher sampeyan. Menapa malih, sampeyan saged nggolèki URL tartamtu ing ngendi sampeyan pengin nyedhiyakake link situs. Panelusuran iki menehi kesempatan kanggo nemokake kaca web sing maksimal sing cocog karo bisnis sampeyan lan entuk pranala saka sumber kasebut.

  • Nelusuri jeneng domain

Kesempatan liyane kanggo njaluk backlinks paling apik kanggo SEO punika golek sing cocog kaca web saka macem-macem zona domain. Sampeyan bisa nemtokake domain sing wis ditemokake lan entuk dhaptar varian sing paling cocok. Google appreciates domains like. edu,. Tuladha. ,. gov minangka biasane kualitas, dipercaya lan nyedhiyakake pangguna karo informasi sing cukup. Iku tegese backlinks saka domain iki bakal nggawa sampeyan akeh regane.

  • Pilih kategori

Sampeyan bisa nemokake situs web sing relevan kanthi milih kelas bisnis sing ana hubungane karo industri sampeyan. Sampeyan bisa milih macem-macem kategori yen sumber web sampeyan bisa ditrapake ing panggonan liyane. Priksa manawa sampeyan nemokake situs web sing relevan. Yen ora, ora nyedhiyakake mbangun link bangunan kampanye bisa ngurangi rangking situs lan ngrusak upaya SEO sampeyan.

December 22, 2017