Back to Question Center
0

Apa ana alat panalitiyan backlink kanggo Spy pesaingku?

1 answers:

Ora perlu ngomong yen kawruh tansah dadi perkasa. Nanging dina iki, kanthi wawasan kompetitif kanthi cepet bisa dadi senjata utama kanggo njupuk timbal lan secara harfiah ndominasi niche pasar kanthi bisnis sampeyan. Lan ya, ana sawetara alat riset backlink spesifik kanggo nggoleki wawasan sing wigati kanggo menang hasil proyek online.

backlink research tools

Ngisor aku bakal menehi gambaran lengkap babagan analisis kompetitif. Loro-lorone nggawe alat panaliten backlink, aku digunakake kanggo nglebokne setel assist online liyane kanggo Spy saben aspek kinerja web. Bebas kanggo entuk manfaat saka solusi paling apik lan rencana sukses ndhuwur sing digunakake dening pesaing sampeyan sing paling cedhak - hospedagem de site brasil. Ayo ngati-ati kunci sing paling apik, lalu lintas, media sosial lan alat riset backlink kanggo tetep metu saka kompetisi lan njupuk timbal liwat mungsuh pasar.

Kata Kunci

Aku digunakake SpyFu riset alat kanggo duwe gambar lengkap ing saben individu tembung kunci. Sawise ngisi kata kunci kasebut, SpyFu bakal nuduhake saben wong sing wis tau ketemu. Lan sampeyan tansah bebas nggunakake wawasan sing wigati ing kabeh panemu saka pesaing sampeyan liwat 10 taun bab pungkasan, carane ngoptimalake klompok utama tembung kunci target, lan cara apa sing dikelola (utawa gagal) kanggo nambah konversi. Sampeyan bisa uga mung nulis jeneng situs web dhewe kanggo njaluk saran cepet ing dhaptar tembung kunci sing paling disaranake kanggo bisnis sampeyan.

Backlinks

Antarane alat riset backlink paling apik, aku nemokake Moz Pro lan Semalt Analyzer minangka top. Loro-lorone padha mbuktekaken cukup apik kanggo nemtokake cara aku kudu nggawe luwih backlink kanggo situs webku. Luwih khusus, aku nggunakake alat riset backlink sing paling dikenal minangka Open Site Explorer and Analyzer. Mangkono, aku bisa mlebu salah siji situs web pesaing utawa URL pesaing kanggo mirsani profil link inbound - carane akeh pranala lan saka apa domain sing ana, apa anchor lan lokasi kaca padha duwe. Mengkono, aku luwih saka mung kaget - nggunakake piranti loro-lorone katon banget mbiyantu kanggo ngenali target paling njanjeni kanggo pituku sing potensial.

SEO Backlinks Tools

Traffic

. Iku bukti sing apik kanggo njupuk wawasan sing wigati babagan strategi marketing paling sukses saka sainganku sing cedhak. Ditrapake sacara umum, Web sing padha bisa nuduhake data lalu lintas ing pesaing sampeyan: count pengunjung, data rinci babagan durasi rata-rata kunjungan, tampilan kaca, tingkat pentas, geografi lalu lintas, lan liya-liyane.

Social Media

Aja ragu-ragu kanggo nyoba Buzz Sumo kanggo spying ing pesaing ing dunyo media sosial. Alat riset kompetitif iki nduweni akèh banget, nanging mung ngrungokake ing obrolan rival panjenengan. Bisa dipigunakaké kanggo wawasan sing wigati banget ing konten sing paling bisa diuripake, kanthi julukan sing paling apik, ngenali sing paling kuat influencer ing media sosial, uga potongan sing paling populer ing konten, topik, lan jadwal posting. Menapa malih, alat punika mbuktekaken sanget migunani kangge analisis sithik-sithik kangge damel prabédan ingkang cetha kanthi kemajuan kula piyambak.

December 22, 2017