Back to Question Center
0

Apa aku arep bali tuku DoFollow, utawa aku bisa mbangun dheweke dhewe?

1 answers:

O mesthine, sampeyan bisa tuku backlink DoFollow kanggo blog sampeyan. Ing wektu sing padha, sampeyan bisa uga mbangun ing dhewe. Maksudku luwih apik sampeyan bisa nyedhiyakake organisme kasebut kanggo situs web utawa blog, tinimbang tuku wae pranala Backup DoFollow - best app building company. Ing kasunyatan, tanpa duwe backlinks kualitas, bakal luwih saka tugas sing banget tantangan kanggo ngelompokake postingan blog utawa mbokmenawa sithik isi kaca situs web sampeyan ing mesin telusur. Ora perlu ngomong yen sampeyan anyar kanggo SEO, sampeyan kudu tuku backlink DoFollow utawa tetep berjuang ing bangunan link. Kanggo menang perjuangan kasebut, aku saranake mriksa sawetara sumber web sing ora dikepengini kanggo menehi situs web bisnis utamane utawa blog sawetara backlink Dofollow kualitas organik kanggo miwiti.

buy dofollow backlinks

Paling umum, backlinks kualitas karo DoFollow bisa mbantu sampeyan nggayuh posisi peringkat situs panelusuran, ningkatake wewenang domain lan peringkat Alexa (kanggo wong sing kasengsem karo properti aneh iki) , ningkatake lalu lintas panelusuran web, uga BPK AdSense (biaya per klik). Mung kanggo ngrampungake, ing kene ana sawetara tembung liyane sing kadhangkala dipigunakaké kanggo menehi definisi kanggo backlink - link mlebu (inlink), kutipan, sing bakal "rekomendasi" utawa sinyal peringkat sing kuat sing diwenehake marang Google babagan nilai dhuwur situs web sacara sakabèhé, saéngga dadi layak dipromosikake ing ndhuwur asil panelusuran. Mung amarga situs web sing duwe akeh backlinks luwih kerep ngirimake luwih akeh kanggo para pencari urip sing aktif, uga kudu luwih apik kanggo indeks pitunjuk kanthi nggoleki bots.

Dadi, ayo pungkasanipun bali menyang titik - amarga kita mutusake ora kanggo tuku backlink DoFollow lan mung cook sawetara gedhe-gedhe kualitas apik tenan dening awakku dhewe. Carane? Mesthi wae, nggawe backlink DoFollow organik ora tugas gampang, nanging nyatane, tugas bisa gampang dadi kue kanggo sampeyan - diwenehake yen sampeyan ngerti tali. Mulane ing ngisor iki aku arep nuduhake sampeyan sawetara trik kanggo njaluk backlink DoFollow sing apik tanpa kudu mbayar! Kene lagi:

  • Sadurunge apa wae, aku nyaranake ngunjungi BlogAdda - kabeh sing perlu ana ndaftar akun pribadhi anyar lan navigasi menyang "akun". Sabanjure, pilih opsi "kirim blogku" lan isi kabeh rincian sing dibutuhake. Sawise kabeh, klik tombol "kirim" lan nikmati backlink DoFollow sing mentas digawe. Mekaten!
  • Panggonan paling apik kaping pindho aku arep mbukak kanggo sampeyan yaiku Codecademy. Pindhah menyang situs web lan sijine akun anyar nalika pendaptaran ana. Sawise rampung, pindhah menyang profil pribadhi lan nampilake kanthi situs web utawa link blog utama. Mekaten - sampeyan bakal duwe backlink becik saka PR-7 karo DoFollow.
  • Sabanjure teka backlink saka Granta. Kaya-kaya aku wis ngomong, go duwe akun anyar ing situs web, lulus prosedur lan entuk backlink PR-7 DoFollow maneh

dofollow seo backlinks

sampeyan uga uga melu saklawasé sakwentoro tindakan sing padha kanggo nggawe backlink DoFollow kualitas saka salah sawijining situs web ing ngisor iki. Bebas bebas nemokake sawetara panggonan anyar sing apik, kayata OneTab, Hak cipta, Alltop, Indulgy, Eventful, Ted. Mangkono, aja lali ngunjungi akun pribadhi ing Google Plus, uga kirim posting menyang direktori kanggo entuk backlinks sing terkenal karo DoFollow.

December 22, 2017