Back to Question Center
0

Apa cara sampeyan bisa nggunakake backlink kanggo SEO lokal?

1 answers:

Backlinks muter peran penting ing proses optimasi website lan duwe impact gedhe ing peringkat mesin telusur. Ora ketompo apa sampeyan duwe bisnis lokal utawa perusahaan gedhe, nggawe kuwatir online kuwat sampeyan kudu nggawe backlink kanggo SEO. Pitakonan iki carane njaluk backlinks alam menyang bisnis sampeyan ing wektu sing cendhak? Artikel iki dirancang kanggo mbantu sampeyan nemtokake carane njaluk kampanye bangunan link lokal sing diwiwiti.

Bangunan link lokal

Yen tugas mbangun pranala menyang situs web sampeyan, sampeyan kudu ngerti apa sing mbutuhake nalika mbangun pranala kasebut. Backlinks lokal dibangun kanthi tujuan kanggo nambah relevansi situs web marang lokalitas.

Pakaryan panelusur lokal sing dienggo nggoleki ing aspek optimasi lokal kayadene mbenerake informasi kontak, nggawe akun bisnis ing Google MY Business, nggawe konten hyperlocal, lan mbangun tautan menyang situs web. Kabeh aspek optimasi iki disedhiyakake kanggo nggawe bisnis lokal online ing asil panelusuran organik kanggo istilah-istilah sing digoleki kanthi geotargetan khusus. Kampanye bangunan pranala lokal sampeyan kudu menehi sampeyan kesempatan kanggo ngomong karo pamirsa lokal.

Pasar niche influencers sampeyan bisa pareng situs web gedhe lan kuoso amarga padha duwe piyambak minangka bisnis lokal cilik sing bisa sampurna ana karo kaca landing prasaja. Nanging, amarga nduweni pengaruh ing industri sampeyan, njupuk link saka wong-wong mau bakal dadi kesempatan sing apik kanggo perbaikan kesadaran merek sampeyan. Minangka aturan, bisnis cilik duwe sawetara watesan ing budgeting lan ora bisa menehi backlinks saka penerbit amba kaya Forbes, Pengusaha, The New York Times, lan liya-liyane.Tinimbang, bisnis lokal bisa entuk manfaat saka nerbitake tulisan ing platform media lokal, blog sing dikarepake kanggo aktivitas lokal utawa sumberdaya berita.

Citations MUST!

Ing ngisor jejer kampanye bangunan link sampeyan, sampeyan bisa miwiti bangunan saringan lan mbenerake informasi sing saiki ana ing.

Citations iku sampurna kanggo bisnis cilik sing menehi kemampuan kanggo nempatake informasi kontak nang endi wae lan menehi sampeyan kesempatan kanggo ngetrapake pranala ing sawetara sumber web sing dipercaya sing ora nindakake aktivitas spammy curang lan bisa dilayari dening Rata-rata kedhaftar yen padha pangkat dening istilah sing luwih competitive. Tujuan utama teknik iki yaiku kanggo njaluk jeneng merek sampeyan metu.

backlink for seo

Cara nggawe backlink kanggo SEO lokal?

Pedagang online sing mbangun kampanye promosi SEO lokal kudu luwih kreatif tinimbang sing ngoptimalisasi mesin pencari global kanggo perusahaan gedhe amarga kesempatan kanggo nyambung ing wilayah iki diwatesi. Pamilik situs web sing berjuang kanggo pangkat kanggo syarat-syarat pangguna lokal noncompetitive sing ora duwe volume golèk.

Yen sampeyan ngupaya kesempatan lokal kanggo bisnis sampeyan, sampeyan kudu ngerti endi watesan papan lokal kasebut lan nggawe papan iki minangka latar mburi bisnis sampeyan. Ngartekno watesan sampeyan bakal ngidini sampeyan mikir kanthi luwih kreatif lan terus golek kesempatan sampurna ing bal sing bakal nggawa sampeyan menyang nilai paling kanggo situs web bisnis online.

December 22, 2017
Apa cara sampeyan bisa nggunakake backlink kanggo SEO lokal?
Reply