Back to Question Center
0

Carane ndeleng pertumbuhan backlinks ing Google Analytics?

1 answers:

Google Analytics minangka salah sawijining alat analisis profesional sing paling apik sing nyedhiyani webmaster karo kabeh data sing dibutuhake babagan metrik situs web lan posisi ing SERP. Iku menehi kesempatan kanggo nglacak sukses kampanye optimasi search engine lan nggayuh kesimpulan sing cocog saka informasi sing diduweni. Liyane manfaat sing nyata saka perangkat lunak analytics Google iki yaiku kemampuan kanggo nglacak backlink situs web - online logo maker online. Ing GA njaba pranala disebut pitunjuk. Mulane, apa sing kudu sampeyan goleki ing lapuran analitik sampeyan. Artikel iki ditrapake kanggo informasi cara ndeleng backlinks ing Google Analytics lan carane mbedakake kanthi kualitas lan sumber

how to see backlinks

. Dadi, kene kita pindhah.

Langkah-langkah kanggo ndeleng lan mriksa backlinks ing laporan Google Analytics

  • Milih profil Google sing bener

kerjasama sampeyan karo GA, sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan nggunakake akun, profile, lan views sing bener, sampeyan bisa uga duwe sawetara profil ing kene lan akeh proyek sing bisa nyebabake kekacoan sing nyata. Situs sing saiki digunakake bisa ditata ing sisih tengen ndhuwur kaca. Sampeyan kudu klik ing lan pilih sing cocok.

  • Laporan panaliten

Lalu lintas backlinks iki dikategorikake kanthi data pamilikan. Langkah-langkah ing ngisor iki bakal mbantu sampeyan navigasi laporan backlinkmu kanthi bener:

  1. Klik "Akuisisi" ing menu kiwa kanggo mriksa kabeh laporan akuisisi;
  2. Pilih bukak "Kabeh Lintas";
  3. Klik tombol "Referrals".
  • Laporan ngubungake bakal menehi sampeyan data backlinks

Sumber lintas referensi bisa ditemokake ing bagean Google Analytics kang diarani " Laporan Referral. "Ing kene sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh data sing dibutuhake babagan backlink lan sumber ing ngendi wae. Techniques praktis kanggo mriksa backlinks ing GA

Ana sawetara teknik kualitas canggih sing bisa ngapikake maca laporan backlink ing GA

  • .

    • Tambah segmen pirsawan anyar

    Kanggo ngecet riset backlinks lan entuk informasi luwih tepat,. Teknik Google Analytics iki bakal mbantu sampeyan ngilangi jinis pengunjung beda sing teka ing situs sampeyan liwat backlink.

    Kanggo masang backlinks, tindakake langkah iki:

    1. Klik ing "Tambah Segmen" tombol;
    2. Gunakake kotak telusuran;
    3. Banjur klik tombol "Apply" kanggo konfirmasi;
    4. Sawise kuwi, sampeyan bakal mirsani persentasi pemirsa segmen anyar lan data komparatif.

    seo backlinks

    • Dimensi utama

    "Fungsi ing GA. Dimensi utami minangka sumber. Ing tab iki, sampeyan bisa mirsani backlinking domain. Kanggo mirsani kaca backlink, sampeyan mung kudu klik salah siji domain. Kanthi mengkono, sampeyan bakal bisa ndeleng path rujukan saka pranala njaba sampeyan.

    Sawise mriksa kabeh sumber backlink, sampeyan uga bisa ndeleng kaca dhasar sing diwenehi referensi. Sampeyan bisa nindakake, ing ngisor iki langkah-langkahe:

    1. Klik "Landing Page";
    2. Banjur diamati kaca arahan;
    3. Priksa data akuisisi, prilaku, lan konversi; (sampeyan bisa mriksa data kasebut munggah).
December 22, 2017