Back to Question Center
0

Apa jenis webbacklinks aku kudu menyang situs webku?

1 answers:

Kene kita bakal ngomong babagan webbacklinks kanggo situs web sampeyan. Nyatane, mung backlinks kualitas bisa apik kanggo situs web sampeyan. Duwe cukup referral kasebut saben situs web bisa dadi sumber informasi sing paling kuoso lan paling dhuwur kanggo pamirsa target utawa niche pasar bisnis. Kabeh bisa dianggo mung - luwih akeh kedhaftar urip bakal teka ing situs web kasebut looking for information, produk utawa layanan tartamtu. Dadi, pitakonan - apa webbacklinks sampeyan kudu kanggo situs web sampeyan? Inggih, ayo ndeleng cara nggawe bola sukses muter - mikrotik metal 2shpn. Kaping pisanan, aku bakal nuduhake sampeyan apa sing ndadekake webbacklinks kualitas, lan carane sampeyan bisa njaluk akeh karo skema bangunan pranala ndhuwur underused. Dadi, ayo miwiti.

webbacklinks

Quality VS. Kuantitas

Terus saka Internet, ing urip nyata, rekomendasi kasebut bisa digunakake mung yen dheweke teka saka papan sing dipercaya lan dhuwur banget. Yen ora, ora bakal ana titik ing ngisor iki, bakal ora? Ngelingi manawa kabeh webbacklinks katon kaya rekomendasi sing sethitik, saben pranala individu kudu tansah teka saka papan sing dhuwur PA (kaca panguwasa), PR (pangkat halaman), lan DA (panguwasa domain). Mangkono, kualitas webbacklinks sing bakal duwe kanggo situs web sampeyan iku banget penting, tinimbang mung jumlah sing.

Lan apa sing kudu kita pikirake yaiku yen nduweni pranala kualitas tegese ngreksa relevansi. Nemplek ing Plain English, nalika Google nemtokake manawa sawetara webbacklinks sampeyan teka saka sumber online pihak katelu, sing ora ana hubungane karo subyek, bakal ngakoni minangka spam,. e. , nganggep iku ora salaras lan menehi paling sethithik nul. Apa maneh - situs web sampeyan uga entuk paukuman peringkat abot sing ditrapake dening Google, minangka akibat saka aktivitas curiga sing asring gegandhengan karo sawetara jenis penyalahgunaan, utawa prilaku manipulatif. Yen sampeyan duwe skenario sing paling awon, penalization paling gedhe bisa uga nganti nggawe kaca web sampeyan meh ora kasedhiya kanggo panemu urip - sing artine sampeyan deindexed karo wewenang domain sampeyan ilang sakdurunge lan kabeh. Dadi, ayo ngadhepi - webbacklinks kudu tansah dadi kualitas. Mulane, iku mbebayani kanggo golek utawa tuku.

seo backlinks

Link Kualitas Bangunan

Dadi, carane nemokake panggonan sing tepat kanggo njaluk mung pranala sing aman lan efisiensin? Inggih, ayo mirsani rencana aksi singkat kanggo ngrampungake tugas. Ing ngisor iki minangka dhaptar poin sing cendhek kanggo mbantu sampeyan mindhahake trek sing bener:

  • Priksa manawa situs web sampeyan menehi rega nyata - mung nggawe isi kaca sing unik lan migunani, kabeh sing cocog karo subyek sing bakal dadi nyambut damel minangka referensi utawa enggo bareng ing Web.
  • Bebas bebas mriksa situs web pesaing - apa sing kudu dilakoni kanthi bener, lan aspèk sing ora apik. Njaluk sawetara pemahaman praktis karo saran migunani kanthi nggunakake alat online kayata Semalt Analyzer, Screaming Frog, utawa Moz's Open Site Explorer.
  • Hubungi panyuwun industri sampeyan, miwiti podcast, nggawe sawetara postingan lan ora ragu kanggo go blogging tamu - lan sampeyan bakal paling kamungkinan kanggo njaluk webbacklinks kualitas bali.
  • Sawise kabeh, sampeyan ora kudu ngemis apa wae pranala kualitas, malah sing paling gedhe lan paling terkenal. Maksudku luwih apik sampeyan kudu mbayar - nggunakake media sosial lan menehi isi apik (kaya infographics, spreadsheets, konten visual sing beda-beda liyane), uga ngetrapake sawetara wektu kanggo menehi hadiah sing paling berharga kanggo para rawuhe, kayata minangka riset riset sing gegandhengan karo industri, studi kasus, lan liya-liyane.


December 22, 2017