Back to Question Center
0

Bisa aku nggunakake saben backlink ing daftar situs web pesaingku?

1 answers:

Ya, iku bisa kanggo entuk manfaat saka backlink ing daftar situs (profil) saka saingan pasar. Yen sampeyan cumadhang lan siap kanggo njaluk luwih pranala kualitas menyang blog utawa situs web bisnis, aran bebas ngetutake guide singkat ing ngisor iki. Inggih, sadèrèngipun kita miwiti, kula nyuwun priksa pinten alat riset favorit kula kanggé ndelok pesaing sampeyan - womens dutch style bike. Coba gunakake kanggo ndeteksi kabeh backlink ing daftar situs web kanggo kemungkinan kaca web sing ditemokake ing Internet.

backlink website list

Kene sing paling apik ing fitur online helpers Aku umum nggunakake profil backlink riset situs web, lan saperangan saka lawan saya luwih sukses:

  • Ahrefs

Saben alat saka dhaptar iki nduweni kinerja sing bisa ditrapake ing lingkungan sing beda-beda kinerja situs web sing umum, kayata Riset lan analisis bangunan link. Mesthi, saben wong nduweni sisi dhewe sing kuwat, fungsi tartamtu, kesempatan pribadhi, uga panggonan sing lemah, lan syarat-syarat panggunaan pribadi. Uga, saben wong duwe versi dhasar sing kasedhiya ing akses sing gratis. Lan padha entuk akeh sing umum, sethithik tinimbang mriksa ulang backlink ing daftar situs web, uga nyediakake wawasan praktis sing wigati. Yen wis rampung, kabeh dadi cukup prasaja - yen sampeyan ngerti tumindak lan niate sing paling cedhak ing pesaing sing paling cedhak, sampeyan bisa mbentuk strategi sing bener kanggo tetep metu lan ngetokake nganggo blog utawa situs web. Ing ngisor iki ana rencana aksi standar sing ditrapake kanggo pangayoman singa saka alat backlink modern, saliyane fitur sing wis kasebut ing ndhuwur. Priksa manawa ngetutake langkah-langkah prasaja iki. Analyze saben backlink ing dhaptar website lawan kanggo keuntungan dhewe.

Riset Backlink Competitive

  1. Klik ing kothak panelusuran standar kanggo ngetik URL situs web sing pengin diwaca. Sampeyan bebas nyinaoni situs web utawa situs web liyane sing butuh riset backlink competitive. Kanggo aku, aku mung digunakake kanggo mbukak situs web saingan ing jendhela kapisah kanggo duwe saben URL salinan-pasted tanpa potensial misrepelled.
  1. Saben bagean standar kanggo pandhu arah bakal nuduhake saben backlink sing nuduhake situs web utawa blog sing lagi diteliti. Mangkono, sampeyan bisa ngekspor kabeh data ing referring judhul kaca lan ngarahake URL kaca menyang spreadsheet siji kanggo nggawe iku luwih gampang. Mesthine, ana macem-macem opsi kanggo nyimpen kabeh temuan sing dikukuhake - saben alat bakal menehi sampeyan ngekspor dadi salah siji. csv file, standar scoreboard Excel, utawa. txt file. Mung wae sampeyan kudu mutusake.

Website SEO Backlinks

  1. Sawise sampeyan entuk gambaran penuh saka profil pranala situs web kabeh, sampeyan bakal duwe ide sing luwih cetha pindhah sabanjuré ing skala. Elinga, manawa sawetara saingan sampeyan bisa gampang duwe portofolio backlink ageng, umpamane kanggo pirang-pirang pranala sing beda. Mulane sampeyan kudu ati-ati nalika nglampahi spreadsheet kaya mengkono - mung sabar lan cukup ngetutake asilmu kanthi bener.

Dadi, kuwi cara sing bener kanggo nangani analisis backlink efisien kanggo entuk keuntungan saka temuan sing paling apik saka para pesaing sing paling sukses. Elinga, manawa ana jinis backlinks. Kanggo mesthekake sampeyan ora ngetung, nimbang opsi klasifikasi iki: pranala teks, pranala gambar, bingkai lan tautan. Good luck!

December 22, 2017