Back to Question Center
0

Yagene sampeyan kudu njaluk backlink mung saka sumber kuoso?

1 answers:

Bangunan link minangka bagian paling penting saka optimasi search engine amarga ndadekake sumber web bisa dideleng ing SERP. Ing taun-taun pungkasan, praktik bangunan link wis owah banget. Nanging, tegese bangunan link tetep ora bisa diowahi - shopping for church hats. Iki bagean saka optimasi mati-kaca sampeyan ora bisa nguciwakake.

Owah-owahan dhasar sing katon ing bangunan link yaiku supaya saiki kita kudu fokus kanggo njupuk backlinks kualitas saka sumber panguwasa tinimbang nambah nomer sing. Wakil Google nyatakake yen pranala kualitas sing cedhak karo cara curang bisa ngrusak rangking situs web lan ngalahake panguwasa domain kasebut.

authority backlinks

Supaya sampurna kanggo nggoleki pranala kualitas yaiku kanggo nyebut domain kuoso. Ing artikel iki, kita bakal ngrembug bab sumber-sumber kuwatir sing bisa kita gunakake lan cara kanggo njupuk link saka wong-wong mau.

Apa situs web bisa dianggep minangka berwibawa?

Sumber web sing nduweni wewenang sing nduweni Pagerank sing dhuwur, nyedhiyakake isi kualitas lan pengalaman pangguna. Sumber web kaya seneng kapercayan lan nduweni pangaruh tartamtu ing industri. Minangka aturan, iku ditingkat ing TOP asil panelusuran lan digandhengake karo konten basis riset sing mbiyantu sing nganggep pangguna bakal nemokake sing penting kanggo wong-wong mau. Isi kualitas nggawe aktivitas sosial watara iku uga umum kanggo sumber kuoso.

Carane golek situs web resmi kanggo backlink saya?

Ana rong teknik dasar kanggo nemokake sumber web sing sah - kanthi manual utawa kanthi otomatis.

Salah siji cara paling gampang kanggo golek sumber online kanthi kuoso yaiku nggawe panalitiyan Google. Mulai kanthi nggunakake istilah sing relevan kanggo situs web sampeyan. Nalika nglakoni panelusuran, sampeyan bisa nggunakake pemisah - ekstensi situs ing ngisor iki (edu. , gov. , org. ); kata kunci (kaya mengkono sampeyan bakal nelusuri mung kanggo asil sing duwe istilah sing dipikir ing judhul); "Tembung kunci" (tembung kunci) - tembung kudu katon persis kaya tulisan.

Kajaba iku, sampeyan bisa nambah ungkapan sing digandhengake karo proses bangunan link. Contone, pranala, sumber web sing disaranake, daftar pranala, daftar situs web lan liya-liyane.

seo backlinks

Sampeyan bisa ndadekake cara kanggo njupuk website kanthi nggunakake situs profesional profesional kayata Semalt Auto SEO utawa Moz SEO Toolbar. Piranti online iki bisa mindhai kabeh tembung kanggo tembung kunci sing dipasang. Sampeyan bisa nggunakake saringan tambahan kanggo nampa informasi sing luwih tepat karo dhaptar sumber web sing paling relevan lan sah ing ngendi sampeyan bisa nandani pranala.

Cara liya kanggo njaluk kontak karo pemilik situs web sing nduweni wewenang. Sawise sampeyan nemokake situs web sing memenuhi syarat sampeyan, sampeyan kudu nyoba kontak karo pemilik liwat email, telpon utawa saluran liyane sing kasedhiya. Wektu paling penting ana kanggo ngirim pesen pribadi. Informasi saiki kanthi cara kaya mangkene sing nduweni bisa nemokake nilai kasebut kanggo awake dhewe. Nada pesen sampeyan kudu antarane profesional lan pribadi kanggo melu pemilik lan nggawe dheweke hubungan bisnis apik.

December 22, 2017