Back to Question Center
0

Pira data backlink bakal cukup kanggo ningkatake profil backlink sampeyan?

1 answers:

Bubar, Google wis maringi kita macem-macem pesen campuran babagan peran backlinks kanggo peringkat situs web. Nanging, data backlink tetep dadi mesin telusur sinyal utama sing digunakake kanggo nemtokake relevansi lan panguwasa kaca web.

Nalika ana akeh debat babagan nyedhiyakake backlinks anyar menyang situs, ngawasi lan ngapikake sing wis ana yaiku MUST yen pengin klien potensial sampeyan gampang nemokake situs sampeyan ing asil panelusuran.

backlink data

Ing artikel iki, sampeyan bakal nemokake sawetara cara praktis cara gabungke data lan data backlink ing situs situs.

Nambah data nyusup menyang campuran

Kanggo njaga profil link situs sampeyan ing TOP, sampeyan kudu ngawasi backlink lan metrik situs web lan gabungke data kanthi nyusup data. Kanggo njupuk kauntungan saka campuran data iki, sampeyan kudu ngekspor kaca kanthi data backlink saka alat pemantau link - best camera security. Yen sampeyan ngekspor data tautan saka Semalt, MOZ, Ahrefs utawa alat analisis populer sing populer, sampeyan kudu ngowahi ulang CSV minangka bagéan saka proses pangunggahan.

Sanalika sampeyan wis nylempung, sampeyan bisa ngleksanakake jumlah laporan sing bakal ningkatake data tautan kanthi nyediakake wawasan babagan kaca web target. Sampeyan uga bisa entuk manfaat saka nambahake data Google Analytics lan Search Console menyang crawls kanggo nliti nilai kaca kanthi backlink kanthi mriksa yen kaca target nyebabake pangaruh ing panelusuran lan lalu lintas menyang situs sampeyan.

Cara kanggo gabungke data backlink lan nyusup

  • Broken pages with backlink broken

wis ngilangi pranala, sampeyan bisa nggunakake Semalt Web Analyzer utawa alat DeepCrawler. Sampeyan kudu ngerti kaca-kaca sing ora kasedhiya kanggo ngindhari pranala bali menyang kaca sing rusak. Jus link apa wae sing bakal ditindakake bakal ilang. Pratingkah cendhèk bakal uga ngaruhi pangalaman pengunjung karo situs sampeyan kaya sing bakal ana ing kaca sing rusak tinimbang sing luwih apik sing digoleki. Akibaté, Google bakal ngedhunake peringkat situs sampeyan.

Kanggo nambah kahanan iki, sampeyan kudu ngowahi salah sijine kaca menyang kaca 200 utawa nglakokna 301 pangalihan kanggo nuntun pangguna menyang kaca liya sing cocog. Kaca non-indeks kanthi backlinks

Kaca non-indeks iku sing duwe tag noindex utawa nunjuk ing canonical menyang kaca liya. Sampeyan kudu nemokake lan ngilangi kaca iki amarga padha bali menyang respon 200, nanging ora bisa diindeks. Kaca kaya mengkono bakal nggawa sampeyan ora ana regane utawa nyebabake rangkeng rangking.

Sampeyan kudu mutusake manawa sampeyan pengin kaca kasebut bisa ditemokake dening mesin telusur utawa ora. Yen sampeyan pengin nampa lalu lintas menyang situs sampeyan, sampeyan kudu mangerteni apa kaca iki ora bisa diindeks lan ngganti. Sampeyan bisa uga ora ngilangi tag indeks utawa ngganti nganggo tandha asli kanonik.

Yen sampeyan ora pengin kaca iki disusul karo bot-bot panelusuran, sampeyan bisa nggayuh domain penyambungan lan nyuwun ngganti link kasebut menyang kaca liya sing relevan.

December 22, 2017