Back to Question Center
0

Kepiye sampeyan bisa nggawe backlink kanggo situs web sampeyan?

1 answers:

Nggawe backlinks ing situs web sampeyan penting kanggo peringkat kaca panelusuran lan bisnis sampeyan wutah ing kabèh. Dijupuk kanthi umum, backlink kualitas bisa nambah kredibilitas situs web sampeyan, ngedongkrak lalu lintas, lan kanthi mangkono mbantu sampeyan mundhak ing ndhuwur SERPs Google. Ya, nggawe backlinks menyang situs web bisa uga katon minangka tugas sing wigati. Nanging ora perlu kuwatir. Oalah, sampeyan bisa nggoleki solusi sing paling apik sing dipigunakaké kanggo nggoleki luwih akeh mata uang lan jumlah pengikut sing luwih dhuwur. Ing kene ana: posting tamu ing blog populer babagan relevansi ndhuwur, berinteraksi karo forum sing crowded lan blog sing ana hubungane karo industri bisnis, uga nyetel aktivitas rutin ing media sosial - comprar oculos ray ban. Dadi, ing ngisor iki aku bakal maneh telung rencana aksi tengah iki.

creating backlinks to your website

Posting Tamu

Tamu posting ing sawetara blog populer relevancy ndhuwur bisa dadi solusi praktis banget kanggo nggawe backlinks menyang situs web. Maksudku kene sampeyan bebas nggarap backlinks DoFollow, sing cocok kanggo ngundhuh pamirsa sing ora dikembangake, seiring karo mbangun website sampeyan wewenang sing kuwat ing Internet. Mesthi, blogging tamu bisa meh ora diarani strategi anyar kanggo nggawe backlink ing situs web sampeyan. Nanging kanggo posting sing luwih efektif ing blog sing cocog, aku saranake ngelingi bullet points:

  • gol utama blogging tamu yaiku kanggo nliti target pamirsa kanggo entuk kunjungan, ndandani, nerusake, lan langganan liyane
  • nggunakake demografi pangguna situs web kanggo nemokake blog sing bener lan sing cocog, supaya luwih akeh para pamirsa sing ngadegake minat kanggo maca tulisan tamu
  • , sampeyan kudu ngubungake kaca dharat, mung bisa nambah
  • aja lali kanggo nyritakake para pemimpin industri lan para influencer kuoso liyane kanggo ngukur luwih akeh panemune, nalika tamu kirim dikirim bareng dhewe blog lan akun pribadhi ing media sosial sing beda.
Forum Industri lan Blog

Berinteraksi karo komunitas blogging sing akeh lan forum sing terkait karo industri bisnis sampeyan uga bakal mbayar uga. Kabeh sing perlu ing kene kanggo nawakake sawetara wawasan berharga saka sampeyan dhewe lan gabungake obrolan ing situs ing topik sing paling dhuwur sing ngliputi subjek utama situs web sampeyan. Dadi lengkap karo nasihat sing bakal teka lan tetep ditekani supaya tansah menehi swara sampeyan kanthi wigati ing wektu. Mangkono, sampeyan bakal luwih cedhak kanggo ngidini noFollow ana. Nanging, ora kabeh forum industri lan blog nggawe alangan kanggo tautan NoFollow wae.

get backlinks

Social Media

Ngatur aktivitas sampeyan ing sumber daya sosial sing beda-beda minangka cara paling apik katelu kanggo nggawe backlinks menyang situs web. Nanging, ora saben platform sosial ngidini DoFollow pranala. Nanging, para pandherekamu kaya Twitter, Instagram, lan Facebook uga bisa digunakake kanggo nyetel interaksi reguler lan aktif kanggo entuk manfaat saka promosi kanthi cepet kanthi jumlah undhang sing ora bisa ditrima lan nyebutake. Sawise kabeh, sampeyan tansah bebas kanggo njaluk maneh pranala DoFollow karo Google Plus, LinkedIn, Pinterest, etc.Kabeh sing perlu ing kene kanggo njaga jadwal posting sing konsisten, seiring karo nelusuri asil sampeyan kanggo nggawe kabeh pangaturan ing wektu.

December 22, 2017