Back to Question Center
0

Pripun cara mbangun backlinks kanthi cara sing bener?

1 answers:

Sampeyan kudu mbangun backlink kualitas, amarga iku mesthine ana ing antarane blog gedhé sing nggawe basis kabeh SEO apik. Temtu macem-macem faktor sing digunakake Google kanggo njupuk kaputusan peringkat kanggo saben kaca web ing Internet. Lan ana akeh jaba isi sing diterbitake saben dina, Nanging, tanpa didhukung karo backlink organik kabeh proses dadi worth apa-apa - bicycle with front cargo 3.

Supaya, sadurunge apa wae, sampeyan kudu ora sampah wektu lan usaha mung kanggo duwe akeh pranala sabisa. Sing ora bisa. Menapa malih, sampeyan uga nyebabake masalah kanggo peringkat situs web sampeyan kanthi Google penalti. Mulane luwih apik sampeyan kudu konsentrasi ing kualitas, tinimbang jumlah sing luwih gedhe. Punika carane sampeyan bisa mbangun backlinks kanthi cara sing bener - mung nyinau praktik paling apik sing digunakake dening agensi SEO lan optimasi panganggo SEO. Ing ngisor iki ana sawetara strategi bangunan link sing bener sing dites kanggo blogku dhewe.

build quality backlinks

Njaluk kanggo Blog Posting Tamu

Posting tamu ing niche sampeyan salah siji cara paling apik kanggo mbangun backlinks kualitas menyang situs web. Kajaba iku, strategi link pranala iki asring digunakake dening akeh agensi marketing digital lan panyedhiya SEO. Kabeh sing perlu kanggo njaluk eksposur gratis langsung ing ngarep khalayak sing luwih luas mung kanggo nandur modal sawetara wektu nulis tulisan tamu sing kualitas, lan mung takon backlink menyang situs web sampeyan sing bali. Mangkono, blogging tamu bisa dadi kesempatan emasmine ora mung kanggo mbangun backlink kualitas, nanging kanggo ngatonake keahlianmu sing kuwat ing subyek, saengga bisa nambahake wewenang domain situs web sampeyan kanthi bebarengan.

Ndadani Situs Sosial Bookmarking

Social bookmarking uga strategi sing cukup kanggo nduwe akeh backlink ekstra. Ing kasunyatan, ngurusi sumber tetenger sosial asring ana hubungane karo kaca ngoptimalake Search Engine Optimization. Mulane iku umum digunakake dening para profesional SEO kanggo nglakokake lalu lintas liyane lan mbangun backlinks kualitas - kabeh ing siji. Masalahe iku situs web sosial (kaya Digg, Reddit, Delicious, Stumbleupon, etc. ) terus dikepeng lan diindeks dening Google lan liyane mesin telusuran utama. Dadi, ngirim kaca web sampeyan menyang situs jejaring sosial tegese isi sampeyan, uga pranala, luwih akeh ditemokake lan diindeks kanthi luwih cepet.

quality backlinks

Manfaat saka Artikel lan Document Sharing Direktori

Situs web-sharing document minangka cara liya kanggo mbangun backlinks kanthi aman lan tanpa mbuwang dhuwit. Aku nyaranake ngunjungi Docstoc lan Scribd, kaya aku ketemu wong gedhe kanggo bangunan link - kabeh sing perlu kene kanggo upload tulisan blog sing cocog diowahi format PDF. Sampeyan bisa uga pindhah menyang direktori marketing artikel, minangka kanggo wektu sing banget strategi iki wis dadi salah siji saka cara paling efektif kanggo mbangun backlinks kualitas karo otoritas tenan.

Nanging, ora kabeh direktori cukup becik kanggo nglampahi wektu sampeyan. Cukup priksa kaping pindho yen iku murni relevan karo subyek, lan duwe niche utawa target pamirsa sing tepat. Mengkono, aja lali nduwe teks jangkar sing kudu nyambung bali menyang situs utama utawa blog. Tetep ana ing atine, yen tanpa dioptimalake kanthi jangkah, nilai backlinkmu paling cendhek lan ora sah.

December 22, 2017