Back to Question Center
0

Carane aku bisa mirsani backlink ing situs web kanggo aran aman?

1 answers:

Kabeh sing perlu dirasake aman yaiku kanggo monitor backlinks lan mbusak sing ala kanthi cepet. Paling umum, aku nggunakake Open Site Explorer Moz lan Analyzer Semalt kanggo mriksa kaping pindho. Nanging carane menehi bali backlinks ala saka apik sing? Ngisor aku arep nerangake.

monitor backlinks

Apa gawe backlink ala?

Nglebokna ing basa Inggris, tautan paling cetha yaiku salah sijining patah (kajaba, nglanggar) pedoman utama Google kanggo webmaster. Lan ana sawetara kualitas umum sing nggawe backlink ala kanggo tujuan SEO (yen ora, backlink beracun). Saben situs web utawa blog sing wis entuk paukuman peringkat saka Google - entuk pangkat kanthi otomatis kanthi algoritma, utawa diseret kanthi manual -

  • Duwe hubungan karo wong-wong mau bakal nggawe sampeyan kabeh - bio musselin.
  • Sumber lengkap, ora ana hubungane karo situs utama utawa blog. Ngelingi relevansi backlink sing kritis, sampeyan luwih apik yen ora duwe backlink, tinimbang ngembangake akeh sing ora ana hubungane.
  • Situs web utawa blog sing kurang apik karo konten sing kurang apik ing konten kaca - ora ana guna kanggo wong-wong sing nyata, sumber-sumber kasebut uga ora ana guna kanggo njaluk backlinks karo.
  • Direktori kualitas kurang nggunakake spin artikel kanthi duplikat isi, uga jaringan blog - supaya kabeh biaya, kajaba sampeyan pengin entuk paukuman cepet saka Google.
  • Kaca-kaca web dealing karo jina, gambling, utawa farmasi, uga tetenger sosial, disusupi utawa malware-spawning.
  • Blog sing kualitas apik sing nampa sambutan tamu massive. Mesthine, posting tamu dhewe minangka cara sing apik kanggo njaluk backlink, nanging kudu mriksa kaping pindho sampeyan ing panggonan sing tepat kanggo nyumbang isi sing penting dhewe. Monitor

    check backlinks

    Monitor backlinks kanggo nyingkirake sing paling awon

    Sawise kita ngerti apa gawe backlink ala, waktune kanggo mriksa situs web sampeyan dhewe utawa blog. Minangka aku wis ngandika, nggunakake salah siji sing alat online mbokmenawa cara paling apik kanggo monitor backlinks. Dadi, nggunakake Open Site Explorer utawa Semalt Analyzer, sampeyan bisa kanthi cepet nganalisa profil backlink lan malah gawe jadwal pemeriksa reguler kanggo monitor backlink kanthi cara sing pas wektune. Dadi, saiki sampeyan kudu langsung nyisihke paling kurang saka backlinks paling awon kanggo nyegah wong-wong mau supaya bisa ngrusak rangking sampeyan.

    Sawise sampeyan ngrampungake analisis backlink cepet, aku nyaranake nggarap. csv file kanggo nyaring ora mung dening tandha peringatan (ing saben backlink sing potènsi mbebayani) nanging statusé ing Google Index. Mangkono, sampeyan bakal langsung nyisihake sing paling gedhe sing ditandhani minangka "domain sing ora ana indeks. "Sabanjure, kabeh sing perlu dilakoni iku kanthi teliti netepake saben pranala curiga sing dideteksi dening alat panalitiyan backlink - lan njupuk keputusan apa kudu dibusak utawa diatasi. Sawise kabeh, aja ragu-ragu kanggo nglakoni analisa jero lengkap kanggo monitor backlinks kanthi metrik kabeh - sing bakal mbantu sampeyan mangerteni nilai kasebut ing skala.

December 22, 2017