Back to Question Center
0

Apa sing nggawe strategi backlink sukses?

1 answers:

Nalika nerangake proses banget Search Engine Optimization (SEO), profil link organik yaiku salah sijine faktor peringkat utama sing dipigunakaké Google kanggo nemtokake posisi saben situs web ing SERPs. Mulane, nglakoni strategi backlink sing bener hubungane karo kemajuan nyata ing promosi online luwih apik tinimbang faktor peringkat liyane. Menimbang sing ana luwih saka 200 faktor peringkat sing dilapurake kanthi raksasa panelusuran ing donya kanggo saiki, pernyataan kasebut babagan sing penting banget babagan backlink kualitas cukup kandel, apa ora? Mesthine, strategi backlink gampang cepet lan gampang bakal luwih apik tinimbang menehi pranala sing murah. Lan tegese mesin telusur utama (kayata Google dhewe, uga Yahoo, utawa Bing) bakal narik situs web sampeyan utawa blog mudhun ing dhaptar SERPs. Nanging apa sing nggawe strategi link pranala sukses? Aku percaya yen saben strategi backlink bisa gampang diganti dadi salah sijine sing paling sukses kanthi nggunakake kekuatan media sing entuk manfaat.

Targeting tengen

Ora perlu ngomong yen saka sudut pandang bangunan link, ora kabeh situs web utawa blog bakal padha kanggo menehi sinyal ranking kuat mesin telusuran - luxusuhren shop. Mulane meh kabeh wong kepengin nggabungake luwih akeh karo sumber sing nduweni skor sing kuat ing kaca panguwasa, panguwasa domain, lan PageRank. Dadi, carane nggawe strategi backlink cukup cukup kanggo nang sumber sing tepat kanggo tautan sing masuk? Kanthi nggawe iku tansah bener lan up-to-date karo penargetan tengen. Antarane basis data media liyane, aku nyaranake Cision kanggo ngarahake situs mung biso dipercoyo karo industri utawa niche pasar. Mangkono, sampeyan bakal bisa nyaring saben calon potensial kanggo tautan mlebu dening kriteria sing beda babagan perusahaan, situs web, ukuran pamirsa, anugrah saiki, testimoni, etc.

Mbangun Trust

Apa sampeyan ngerti yen mbangun strategi backlink sampeyan ing saindenging pengaruh sing bener ing industri utawa niche pasar bisa mbantu mbangun kepercayaan sing kuat? Nemtokake ing basa Inggris kosong, pelanggan potensial sampeyan bakal luwih akeh tuwuh menyang pembeli sing nyata, nalika situs web kasebut disebut utawa disambung saka sumber pihak katelu sing dipercaya lan kuoso. Apa maneh - media "entuk" iki luwih kuat tinimbang jangkoan media sing dibayar. Cukup njupuk kanggo diwenehake - dipercaya media minangka ing antarane unsur inti nduwe impact paling kuat ing target pamirsa karo durung tuku kaputusan tuku.

backlinks profile

Mupangat Media

Ngerjani media sing entuk manfaat ora kaya sing sampeyan bisa mikir. Ing kasunyatane, ora bakal ana upaya tradisional sing perlu wektu kanggo jangkoan media, sethithik kanggo nggawe strategi backlink sukses. Kabeh sing perlu ing kene nduweni akses lan kemampuan kanggo nanggapi kesempatan media sing entuk manfaat, sing umum diwenehake dening wartawan. Mangkono, aku saranake nggunakake piranti online kaya HARO ("Mbantu Reporter Out"), uga ProfNet - Aku nemokake wong loro sing paling cocok kanggo blog sing bubar bubar lan pirang-pirang proyèk basis elektronik. Cukup mlebu ing situs kasebut lan dadi panguwasa nyata ing industri utawa niche pasar - nrima panjaluk saben dinane saka pandhita ndhuwur sing ngupaya ahli supaya diwawancarai utawa diselehake ing crita sing paling populer, lan nampa sawetara backlinks PageRank sing luwih dhuwur kanggo sing.

December 22, 2017