Back to Question Center
0

Apa cara sing bisa kanggo njaluk backlinks PR dhuwur?

1 answers:

Artikel iki dirancang khusus kanggo wong sing kasengsem ing mbangun backlinks dofollow PR dhuwur kanggo situs web. Pemilik situs web sing mung miwiti ngembangaken bisnis online sing kerep ngarujuk marang cara nggawe link kasebut minangka kiriman direktori, jaringan blog pribadi, posting tamu, lan liya-liyane.Sumber-sumber kasebut, mesthi, bakal mbantu sampeyan kanggo njaluk backlinks menyang situs sampeyan - dedicated hosting cheap.

Saiki, bangunan pranala liwat posting tamu lan ngomentari uga rumit minangka paling sumber-sumber kasebut ngleksanakake sinyal nofollow kanggo link sing mlebu sing ora nyumbang kanggo optimasi mesin telusur.

pr backlinks

Ing artikel iki, kita bakal ngrembug prabandhingan antara teknik bangunan link nofollow lan dofollow lan carane bisa nyumbang upaya SEO panjenengan. Menapa malih, kita bakal mbahas nilai PR backlinks lan pangaruhipun ing pangkat situs web.

Keuntungan saka backlinks dofollow

Nggawe backlinks iku mung jinis pranala sing penting kanggo entuk peringkat dhuwur ing asil panelusuran. Dhukungan dhuwur PR dofollow bali kanggo nambah panguwasa domain situs web, PageRank lan ningkatake kesadaran merek ing antarane para pelanggan potensial. Ana salah siji bab sing kudu ditimbang nalika nggawe kampanye bangunan link sampeyan yaiku sampeyan kudu njaluk loro backlinks dofollow lan nofollow menyang situs amarga yen sampeyan mung duwe dofollow backlink, ngirim sinyal sing salah menyang mesin telusur lan bisa Ngukum sumber web sampeyan.

Sumber kanggo njaluk PR dhuwur dofollow backlink: YouTube

YouTube iku platform media gedhe sing dimiliki Google. Saben dina mayuta-yuta wong nggunakake YouTube kanggo tujuane, lan angka iki terus saya tambah. Sampeyan bisa nambah link sampeyan ing bagean bab ing akun YouTube bisnis, nanging link iki bakal ora diowahi kanthi otomatis.

Kanggo njaluk backlinks dofollow kualitas saka YouTube, sampeyan bisa tindakake langkah-langkah iki:

  • Mlebu menyang YouTube liwat akun Google;
  • Bukak bagean "Advanced Channel Settings" lan golek fungsi "Website Associated";
  • Nyelehake URL situs sampeyan ing "Situs web sing gegandhengan. "

Punika. Saiki sampeyan duwe pranala PR saka salah sawijining platform media paling gedhe ing donya.

  • Google

Cara liya kanggo njaluk backlinks PR dhuwur saka sumber kuoso yaiku nggunakake Google. Platform media sosial iki dianggep minangka salah sawijining platform paling populer sing digawe Google. Dadi, iku papan sing sampurna kanggo ningkataké kiriman blog lan artikel saka ngendi sampeyan bisa nemokake jus link gedhe lan kualitas menyang situs sampeyan.

Kanggo njaluk backlink PR berkualitas tinggi saka Google, sampeyan kudu pindhah liwat tahapan ing ngisor iki:

  • Langganan karo Google+ lan nggawe akun sampeyan;
  • Pindhah menyang "Profil" bagean lan klik tombol "About";
  • Banjur nambahake URL blog sampeyan ing "Pranala" bagean;

seo backlinks

Punika. Saiki, sampeyan duwe backlink wewenang saka Google menyang situs web.

  • WordPress

WordPress. com punika platform blog gratis ing ngendi sampeyan bisa mbangun situs web template lan blog tanpa mbayar. Siji liyane entuk manfaat saka platform iki sampeyan bisa kanthi gampang njaluk loro dofollow lan nofollow backlinks saka WordPress.

Kanggo njaluk backlinks PR dhuwur saka WordPress, sampeyan kudu nggawe blog gratis ing platform lan riset kualitas riset berbasis artikel kasebut. Banjur kothak URL utama saka iku kanggo njaluk backlinks kualitas saka platform gratis populer iki. Iku kabeh sing perlu dilakoni kanggo ngakses jus link kualitas saka platform kaya kasebut minangka WordPress.

December 22, 2017