Back to Question Center
0

Carane njaluk luwih backlinks dofollow menyang situs web sampeyan?

1 answers:

Sanalika sampeyan netepake bisnis online, sampeyan pengin njaluk posisi peringkat paling dhuwur ing asil panelusuran. Nanging, sampeyan kudu weruh yen ora bisa ngalami pangkat dhuwur ing wayah wengi. Sampeyan kudu mbangun kampanye bangunan link sing kuwat sadurunge sampeyan miwiti ngisi asil pisanan saka aktivitas sampeyan - kansas city magento development.

Kabeh wong ngerti yen pranala bisa diduweni kanthi cara sing beda-beda. Sawetara backlinks bisa nggawa nilai situs tartamtu, dene liyane bisa ngrusak ranking situs lan ngrusak reputasi merek sampeyan. Kabeh pranala dibagi dadi dofollow lan nofollow. Ing artikel iki, aku bakal nutupi loro gagasan kasebut lan nerangake carane bisa nyebabake aktivitas SEO sampeyan.

backlink dofollow

Nggawe backlinks

Backlinks jinis iki nuduhake atribut HTML sing digunakake kanggo ngidini bot-bot nggoleki ngetutake pranala. Yen wong nemtokake tindakake domain liwat pranala dofollow, nelusuri bot, uga rata-rata pangguna, bakal entuk kesempatan kanggo ngetutake situs sampeyan.Link dofollow liwat link jus lan ndadekke lalu lintas sing dituju menyang situs web sampeyan ngapikake posisi peringkat sampeyan ing SERP.

Mesin panelusur njupuk cathetan dofollow lan mriksa pirang-pirang kedhaftar sing ngubungake menyang kaca kanggo mangerteni carane wewenang situs sampeyan. Kualitas maneh backlinks situs sampeyan wis diduweni, luwih saka Google sampeyan bakal njaluk.

Cara paling gampang kanggo njupuk pranala dofollow nggunakake istilah sing gegandhengan minangka teks jangkar. Nanging, sampeyan kudu milih sumber-sumber web kasebut kanthi teliti saka sampeyan njaluk backlink dofollow. Padha kudu dadi biso dipercoyo, dipercaya banget lan duwe wewenang. Menapa malih, sampeyan namung kedah nyengkuyung kaliyan sumber ingkang gegayutan kaliyan niche pasar panjenengan. Umpamane, yen sampeyan nggawe backlink saka sumber kaya Forbes, Pengusaha, New York Times bakal nggawa sampeyan luwih akeh lan popularitas luwih saka atusan ewu pituwih backlink sampah kualitas apik. Dadi, pranala-pranala sing diwiwiti saka sumber-sumber web kuoso dadi kredibilitas nyata saka kredibilitas Google.

link building

Cara utama kanggo nggawe backlinks dofollow kualitas yaiku kanthi masang isi online sing apik. Yen situs web sampeyan nyedhiyakake pangguna sing nduweni konten sing relevan lan awake dhewe sing nduweni nilai informatif, sumber-sumber web liyane bakal nganggep minangka informasi sing penting lan kanthi sukarela enggo bareng karo liyane kanthi rela. Sampeyan cara organik kanggo njupuk jus pranala organik menyang situs sampeyan. Masalah sing bisa diduweni ing kampanye bangunan link alami sampeyan iku bakal entuk sawetara wektu nalika kaca web sampeyan bakal metu karo peringkat kaca sing kurang.

Nanging, ana sawetara cara kanggo mempercepat proses iki. Sampeyan bisa nyengkuyung backlinks dofollow kanggo domain kanthi ngundang situs web liyane kanggo nyelehake backlink dofollow kanggo isi sampeyan. Sampeyan kudu nggawe nggawe backlink menyang situs kanthi gampang sabisa. Umpamane, sampeyan bisa nggawe undhangan kanggo nggandhengake isi lan alamat URL saka kaca web.

December 22, 2017