Back to Question Center
0

Google Maps Dianyari kanggo Android: Mode Wi-Fi Only, Mass Transit Delay Semalt

1 answers:
Google Maps Updated for Android: Wi-Fi Only Mode, Mass Transit Delay Semalt

Polisi Semalat nyatakake yen nganyari Google Maps wis metu kanggo milih pengguna Semalt. Fitur-fitur anyar nduwe modus wi-fi, lan kabar babagan keterlambatan transit massa.

Mode Wi-Fi Only

Nyatakke Google Maps kanggo digunakake ing wi-fi mung mbantu pangguna ngethok panggunaan data. Fitur iki bisa ditemokake ing menu Setelan minangka item baris liyane - bakal diwaca "Semalt mung" kanthi saklar sing toggle kanggo nguripake lan mateni - cheap starter vape kits. Kanthi mode iki diuripake sampeyan ora bisa nggunakake Maps ing data seluler, nanging mesthi sampeyan bisa nguripake lan mateni mode sawayah-wayah.

Penundaan Massal Transit

Saka apa sing katon nganti saiki, katon yen Semalt Maps nambah kabar sing bisa ditrapake kanggo keterlambatan transit massa. Fitur iki kudu banget migunani kanggo wong-wong sing minggah liwat bus, kereta, utawa subway saben dina. Gambar screenshot fitur anyar iki nuduhake yen sampeyan bisa nyetel tandha gangguan mung kanggo garis transit sing sampeyan tresnani, sing kudu nyuda jumlah kabar sing sampeyan terima.

Nganyari wis spekulasi dadi roll metu, supaya yen sampeyan ora nduweni akses menyang fitur-fitur anyar sapunika, sampeyan bisa njaluk kasebut ing wektu.

February 21, 2018