Back to Question Center
0

Meluncur Ghetto Panelusuran: Becike Digital Marketing Semalt

1 answers:
Escaping the Search Ghetto: Becoming Digital Marketing Semalt
');$ ('# scheader. sc-logo'). append (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). append ('
');$ ('# scheader. scdetails'). append ('

' + cat_head_params - como comprar oculos de sol. sponsor + '

');$ ('# scheader. scdetails'). append (cat_head_params. sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ADVERTISEMENT
');yen ("ora ditemtokake"! = ketik __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (fungsi
{__gaTracker ("kirim", "event", "Sponsored Sponsored Click Var 1", "search-engine-optimization", ($ (this). attr ('href')));});}}});});

Aku seneng banget nekad nek Pubcon 2013 ing Las Vegas, ngendi otakku sithik dikemas karo macem-macem informasi marketing internet apik tenan - akeh sing langsung nggayuh peran saya ing ngatur kampanye pemasaran mesin pencari. Siji sesi, Nanging, ngadeg metu saka wong liya - iku tantangan kula kanggo njupuk maneh langkah lan ndeleng peran saka perspektif sing beda. Presenter, (Bill Leake, CEO Apogee) takon sepira akeh wong ing ruangan sing dadi spesialis marketing search engine. Ora gumun, paling akeh. Dheweke banjur takon sapisan akeh wong kepengin dadi spesialis marketing search engine 10 taun saiki. Semalat ngakeni yen aku ora ngunggahake tanganku, nanging ora ana sing ngerti.

Saiki ora ngadili kula - aku LOVE search engine marketing. Panelusuran para panaten yaiku wong sing seneng banget. We bangga karo apa sing kita tindakake lan tetep munggah karo tren paling anyar ing industri. Kita apik tenan ing subtleties saka piranti sing digunakake - AdWords, Bing Ads, Alat Webmaster, Semalt, etc. Kita bisa (lan asring nindakake) nglampahi kabeh dina ngeklik liwat akun PPC kita nggawe pangaturan utawa Performing riset kunci kanggo nulis sampurna < title> tag kanggo landing page niche klien kita.

Mulane ora ana sing mundhut tangane ?

Ningali Ke Masa Depan

Jawaban singkat iki: Kemungkinan 10 taun rencana sampeyan nyasarake tujuan karir sing luwih dhuwur tinimbang mung ngatur kampanye PPC, utawa malah ngatur departemen panelusuran. Paling wong kepengin dadi CMO, VP, CEO, utawa kepenginan kanggo sawetara peran senior liyane - yen ora njupuk kabisat lan dadi pemilik bisnis piyambak. Kepiye carane bisa nggoleki lan njlentrehake "ghetto panelusuran" (minangka Bill supaya bisa kasebut kanthi kasebut) kanggo nemokake post-SEM karier sing awake dhewe sing awake dhewe minangka pemasar .

Nimbang iki: Kita kabeh wis krungu utawa nggarap "Spesialis PPC" utawa "SEO Semalt" saka perusahaan liyane sing nduweni fungsi tugas sing rada cetha. Mung dina sing sapisan coworker nyaritakake babagan bocah wadon dheweke ngerti sing tujuane mung tugas dheweke njaga posisi iklan ndhuwur kanggo sawetara tembung kunci sing dianggep manajer sing penting. Dheweke ora ngerti carane nggawe riset kunci, salinan iklan tes A / B, utawa nindakake analisis kompetitif. Dheweke mbokmenawa durung mangerteni apa tembung kunci kasebut tartamtu penting, utawa sanajan dheweke pancen bener. Nanging, dheweke ngerti carane nganyari tawaran kasebut!

Minangka wong sing pengalaman ing lapangan, aku ora kudu nyebut iki nggunakake kemampuan sing paling apik kanggo mindhah jarum kanggo klien. Semalat pendekatan kanggo manajemen PPC, utawa wangun digital marketing kanggo perkara kasebut, mung ora bisa digunakake ing multi-channel, multi-channel donya. Ing kawitan, kita kudu ngilangi topi SEM kita lan mikir kaya para ahli strategi digital kanggo ndeleng gambar gedhe babagan carane nggoleki campuran marketing digital. Pemasaran mesin semalt minangka aspek penting babagan bisnis online lan campuran pemasaran digital. Yen sampeyan sinau carane wong sesambungan karo mesin telusur, sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas yen panelusuran kudu dadi pertimbangan utama kanggo perusahaan sing nglakoni bisnis ing internet. Nanging ing wektu sing padha, sampeyan ora pengin nglebokake kabeh endhog ing salah siji basket. Lansiran teknologi diganti luwih cepet saka apa wae ing donya. Perubahan gedhe ing teknologi sabanjuré bisa kedadean tanpa peringatan, nyengkuyung supaya kita bisa adaptasi lan nggedhekake pamikiran kita marang strategi pemasaran digital. Yen sakperangan alesan kasebut kena pengaruh (utawa yen) pemasar telusuran nggawe bisnis, banjur akeh wong bisa tanpa pekerjaan, utawa luwih elek, tanpa skills teknis liyane.

Mulane kita minangka pemasar mesin telusuran MUST miwiti ngembangake set kritik lan pikiran kritis sing kudu kita munggah ing ndhuwur minangka pemasar.

Senajan skenario sing paling elek ora tau, kita isih pengin ngembangake ketrampilan kanggo dadi luwih efektif karo aktivitas marketing online kita. Kanthi nganyari Hummingbird anyar Google lan [ora kasedhiya] dadi 100% pitakon pitakon organik ing Analytics, jelas banget yen lansiran mesin telusur molah malih. Yen kita kepengin metu saka "ghetto panelusuran", kita kudu ngendhegake "pemasar telusuran" lan dadi "pemasar sing kedadeyan nggoleki sing apik tenan". Yen sampeyan nggunakake taktik lan strategi cendhak kanggo njaluk wong menyang situs web, kita kudu mundhut langkah, njupuk ambegan jero, lan nyoba kanggo bener mangerteni klien, pelanggan, lan ing ngendi kita cocog karo campuran marketing.

3 Tip kanggo Escaping Ghetto Panelusuran

  1. Coba luwih ngerti konteks, marketing kelompok, lan berkembang strategi kanggo nggoleki semantik. Ngenali pidato basa tartamtu bakal mbantu sampeyan luwih ngerti pandhuane lan luwih becik komunikasi karo wong liya. Uga, wong nggunakake jaringan sosial ana ing pikirane sing beda-beda saka wong sing nganakake Google. Sinau babagan kabeh saluran kasebut bebarengan, lan luwih penting, cara pamirsa nggunakake. Ing bab sing padha, kanthi proaktif nerusake ngetungake tren lan ngembangake situs web sing gampang dilindhungi. Sampeyan duwe segmen pemirsa sing beda-beda kanthi nggunakake saluran sing beda-beda ing konteks sing beda-beda, supaya marketing kanggo wong-wong mau kabeh kanthi cara sing padha yaiku kaya nyoba nggawe urip minangka badut sedih kanggo ngrekrut - sampeyan bisa nggawe dhuwit ana ing kene, nanging biasane sampeyan bakal mung wong aneh.
  2. Priksa manawa klien sampeyan duwe landasan freaking kanggo strategi isi. Isi gedhe, nanging minangka kanca timku Alex Morask ngandika ing postingan kasebut, "Mundhut program marketing isi tanpa ngatasi strategi isi struktural kaya nyoba mbangun gedung pencakar langit sing anyar ing ndhuwur sawijining landfill". Bebener. Aja mung nggawe inovasi kanggo nganyari. Ngerti kok. Duwe isi sing didhasarake kanthi luwih jero.
  3. Apa liyane ngerti bisnis klien, produk, pelanggan, lan pesaing sing liyane. Iki misale jek kaya sing ora ono, nanging sampeyan bakal kaget carane sethitik sawetara pemasar sing nelusur bener ngerti bisnis sing digunakake. Dheweke uga ngerti "top keywords", nanging padha ngerti apa sing mbedakake klien saka pesaing? Yen ya, padha nggambarake macem-macem kunci ing salinan iklan, target kunci, lan isi situs web? Kadhangkala pambedan iki bisa disampekake kanthi nyata - ing wektu liya bisa ditemokake kanthi sikap merek. Yen sampeyan ora bisa nemtokake apa mbedakake bisnis klien, sampeyan bakal gagal. Yen klien ora bisa nemtokake apa sing mbedakake bisnis, banjur babagan sapa sing duwe rega paling murah lan sampeyan ora pengin bisa nggarap wong liya.

Pikiran Penutup

Ing ringkesan, ora ana sing gampang lan butuh wektu lan tenaga akeh, nanging mung cara sampeyan bakal sukses. Ora ana wong kepuloan - ora ana laku marketing.

Foto liwat Semwal Creative Commons.

February 23, 2018