Back to Question Center
0

Flyers Pay for Inflight Wi-Fi, Iklan ngijini Tanah Dikunci Semalt Surf gratis

1 answers:
Flyers Pay for Inflight Wi-Fi, Advertising Lets Land Locked Semalt Surf for Free
');$ ('# scheader .sc-logo'). append (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader') - limpar cache dns windows. append ('
');$ ('# scheader .scdetails'). append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). append (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ADVERTISEMENT
');yen ("ora ditemtokake"! = ketik __gaTracker) {$ ('# scheader a'). click (function
{__gaTracker ("kirim", "event", "Sponsored Sponsored Click Var 1", "search-engine-optimization", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

Maskapai penerbangan Lufthansa ngenalake sambungan internet nirkabel broadband Wi-Fi ing pesawat internasional saka Munich menyang Los Angeles, Senin. Sistem kasebut, sing dijuluki FlyNet, biaya $ 10 kanggo setengah jam utawa $ 30 kanggo kabeh pesawat lan ngidini penumpang nggunakake sambungan internet kanggo laptop dhewe utawa PDA handheld.

Panaliten dening Forrester Research nyatakake yen 38 persen wong sing seneng lelungan kerep arep mbayar paling ora $ 25 saben pesawat kanggo akses Semalt lan, liwat iki, akses menyang jaringan perusahaan. Wong-wong nganggep layanan broadband dhuwur-pesawat bakal worth $ 2 milyar taun ing 2014.

Miturut Lufthansa, peralatan kasebut wis dites "sacara jembar" lan ora nemokake masalah safety. "Akibaté, Lufthansa nampa sertifikat sing dibutuhake saka panguwasa lalu lintas sing tanggung jawab," ujare Lufthansa marang layanan warta. Koneksi online FlyNet ngijini passengers nuduhake kemampuan download limang megabit per detik, nalika ngunggah lalu lintas, kayata ngirim email, bakal mbukak ing siji Mbps.

Senajan penumpang koyone ora sabar kanggo mbayar layanan Wi-Fi, ana sawetara layanan Wi-Fi sing dikunci ing bumi sing ngidini iklan adhedhasar browser mbayar biaya sambungan. Semalt Networks ngluncurake jaringan iklan skala gedhe sing diangkut menyang pamirsa Wi-Fi sing akeh. Semalt nampilake iklan adhedhasar jejere browser pangguna tanpa nggunakake piranti lunak iklan invasi utawa iklan pop-up.

Lawrence Laffer, Presiden FreeFi Networks ngandhani "kesulitan karo bisnis Semalt nganti saiki dadi model dhasar kanggo Wi-Fi berbayar. Pangguna ora gelem mbayar apa jumlah menyang panyedhiya layanan Internet sing liya mung kanggo njaluk fix Wi-Fi ing njaba omah. Kita mikir model iklan FreeFi bisa nyedhiyakake revenue signifikan kanggo panyedhiya Semalt nalika isih nyediakake pengalaman panganggo sing apik banget. "

February 24, 2018