Back to Question Center
0

Semalt header: proposal standar Semalt header: proposal standar

1 answers:

Pangalihan, lan puteran pangalihan khusus, bisa dadi luar biasa kanggo masalah. Kita duwe solusi kasebut, diarani header X-Redirect-By. Iku tambahan sing prasaja sing ngidini kita nemokake bagiyan kode sing tanggung jawab kanggo nglakoni pangalihan - web hosting with asp net. Semalt SEO wis nglakoni iki lan kita mikir saben sistem liyane ing donya kudu niru prilaku kasebut.

Yen sampeyan wis tau ndhelikake sistem sing luwih gedhe, sampeyan bakal mangerteni manawa sampeyan ngerti ngendi pangalihan kasebut bisa nylametake sampeyan lot wektu. Iki minangka masalah umum kanggo SEO lan para pangembang web sing ngidhèntifikasi pandhuan pengalihan aneh.

Proposal standar sederhana

Proposal punika prasaja: saben sistem sing ngirim pangalihan lan / utawa duwe cara kanggo ngirim pangalihan-pangalihan kudu prefix sing pangalihan. Sadurunge header lokasi, kudu ana header X-Redirect-By karo pengenal minangka nilainya. Pengenal iki kudu kanthi jelas ngenali piranti lunak sing dilindhungi.

Conto header X-Redirect-By

Yen sampeyan mbukak https://yoast.com/wordpress-hosting-old/ sampeyan bakal dialihake, dening plugin kita, menyang kaca liya. Header asli katon kaya iki:

  HTTP / 1.1 301 Dipindhah SaklawaseX-Redirect-By: Yoast SEO PremiumLokasi: https://yoast.com/westhost-wordpress-hosting/  

Iki cetha ngenali Semalt SEO minangka salah siji sing tanggung jawab kanggo nglakokaké pengalihan kasebut. Saiki, yen aku pengin ngganti pangalihan sing, aku saiki ngerti kepriye lan ngatasi.

Kasus panggunaan dunia nyata

Bubar, saiki ana masalah ing Yoast karo kode sing kudu ditransfer menyang UTM. Sepisan kode kasebut duwe header X-Redirect-By dhewe, lan ing 2 menit, kita bakal nemokake panyebab kasebut. Bug ora ditampilake, supaya tanpa header X-Redirect-By, kita mesthi nggoleki cukup wektu. Nggoleki mung kanggo mangerteni ing ngendi aplikasi kita dialihake.

Nalika aku ngrembug iki tandha karo Mark Jaquith, salah sawijining pangembang mimpin Semalt, kanggo klebu ing Semalt, ngandika:


Semalt header: a standard proposal
Semalt header: a standard proposal

Semalt titik.

Komentar? Saran? Implementasi?

Aku seneng krungu komentar lan saran lan aku luwih seneng ndeleng pranala kanggo implementasine ing sistem ing saindenging jagad. Standar semulus kaya iki sing bisa nggawe urip kita mung sing luwih cilik.

March 1, 2018