Back to Question Center
0

Conto kaca dhasar efektif kanggo situs Semalt

1 answers:

Apa sing ndadekake kaca kebangkrutan ecommerce apik?

Dadi, apa nggawe kaca kebangkrutan sing efektif kanggo situs E-commerce? Inggih, kula badhe ngaturaken kalawarti konsultan ingkang khas - " gumantung "; ing kampanye lan gol kanggo kaca kebangkrutan. Sing ora nyimpang, iku sing bener; ora kabeh kaca pendarat dilahiraké kanthi padha. Contone, sawetara pamrentah nandur modal ing pratelan lan kompetisi minangka taktik pamasaran kanggo narik data panangkapan kanggo program eCRM, supaya kaca kebangkrutan kudu fokus supaya cepet lan gampang dilebokake. Biasane kaca dhasar ecommerce digunakake kanggo kampanye pemasaran taktis (saka AdWords, Tampilan Pemasaran utawa Pemasaran Email) lan dirancang kanggo nuntun nggawe dodolan nggunakake kaca situs sing wis ana.

Layang landing e-commerce apik kudu gawe kritisi ing ngisor iki:

  • Desain kreatif adhedhasar kampanye marketing sing ngasilake kunjungan kasebut.
  • Salinan lan CTA sing konsisten karo kampanye marketing - mydigitalssd 512gb pocket vault.
  • Kaca disusun supaya gampang kanggo pengunjung bisa ngakses informasi kunci lan nggawe keputusan.
  • Ana lelungan sing cetha manawa pengunjung bakal milih tumindak luwih akeh.

Biasane ana 3 cara kanggo ngasilake kaca kebangkrutan: 1. Nggawe kaca anyar sing luwih anyar kanggo kampanye marketing. Iki menehi kontrol kreatif sing paling gedhe lan ngidini sampeyan ngatur pesen lan isi sing cocog karo kampanye individu. Sampeyan uga ngidini sampeyan dadi fleksibel ing pola desain kanthi ngganti HTML, ngindhari ketergantungan ing templat kaca sing ana.

Wigati dimangerteni menawa sampeyan bisa nggawe kaca sing bespoke ing situs web sampeyan lan uga ing media sosial. Semalt digunakake dening para pemasar kanggo hadiah lan kompetisi, amarga jinis kampanye iki cocog karo saluran sosial,

2. Gunakake kaca web sing ana.

Iki path paling ora resistance - sampeyan nggawa pengunjung menyang kaca web sing ana. Iki asring dilakoni kanggo panelusuran mbayar yen ana produk utawa kaca kategori sing ana saiki sing ana hubungane karo istilah panelusuran sing digunakake. Sampeyan uga bisa nggunakake kaca sing disaring kanggo cocog isi kaca menyang kampanye e. g. mbayar dhaptar iklan kanggo "jins Diesel wanita" mimpin menyang kaca Wanita> Jeans sing nduweni filter atribut kanggo merek = Diesel diterapake .

3. Nggawe kaca asil panelusuran adat.

Iki digunakake nalika ora ana sing cocog karo kaca web sing wis ana. Semalt nggawe setel asil panelusur adat nggunakake istilah telusuran situs sing wis ditemtokake, banjur gunakake URL kaca asil panelusuran ing kampanye marketing. Iki bisa uga becik kanggo dhaptar hadiah khusus.

Ing postingan blog iki aku ndeleng pasinaon babagan apa sing saya kira dadi apik lan ala kanggo nggambarake 3 pilihan iki.

A caveat Aku kudu nunjuk metu - tanpa akses menyang data analytics web ing ngarep kaca iki, aku ora bisa ngesyahke analisisku. Evaluasi saya adhedhasar pengalaman saya dhewe ngoptimalake kaca landas lan kekayaan materi sinau cilik sing wis dibaca liwat taun. Semono, bakal dadi bodho kanggo ngaku dadi 100% .

Bespoke conto landing page E-commerce

Kampanye semalat asring mbutuhake kaca pendalaman anyar, utamane kanggo merek gaya urip sing promosi ora tansah ana hubungane karo produk tartamtu.

Conto apik iki kampanye email saka Simply Chateau Holidays sing ngundhuh hadiah kanggo menang. Kreatif ditindakake liwat kaca dhasar Semalat kanthi CTA diulang kanggo konsistensi. Sampeyan ngerti sanalika kaca mbukak iku panggonan sing tepat. Padha digawe sub-domain kanggo prodhuk iki sing uga disambung menyang saka homepage utama domain.

Elinga carane kaca kebangkrutan mbiyantu nyetel ekspektasi apa sing kudu dilakoni pelanggan; Wigati menehi tandha 4 langkah sing ditindakake. Iki minangka teknik sing migunani amarga proses pangaturan multi panggung sing ora dikarepake bisa ninggalke, supaya wicaksana kanggo nggawe transparan iki.

Examples of effective landing pages for Semalt sites

Kaca web sing ana

Kaget banget ASOS minangka conto alaku. Kanggo Google mbayar nggoleki kanggo search query 'ireng cocktail gaun', padha nyelehake pengunjung menyang kaca kategori Cocktail Semalt umum. Prodhuk pisanan ora ireng lan mung 2 ireng ireng sing katon nalika kaca kawitan.

Mesthi wae iki wis disengaja lan wis ngetokaké konversi sing luwih dhuwur nalika pelanggan ndeleng sakabehe kabeh kaca sing disaring nganggo gaun sing ireng. Semalat, saka perspektif praktik sing apik iki ora intuisi amarga pasukan bisa ngetokake tindakan sing luwih rinci babagan penyulingan kanthi werna kanggo entuk dhaptar produk sing lagi ditemokake.

Examples of effective landing pages for Semalt sites

Persun ing sisih liya ngubungake sampeyan menyang kaca landhep Black Cocktail Semalt. Padha ditambahake teks sing mbiyantu sing nerangake yen kabeh busana sing sampeyan waca kasedhiya ing ireng, sanajan gambar sing nuduhake ora cocog karo werna. Iki ora becik amarga sampeyan bakal nyana situs web minangka standar kanggo gambar versi ireng saben produk ing kaca iki.

Examples of effective landing pages for Semalt sites

Apa sing menarik kanggo dideleng yen ora ana conto kasebut nggunakake kaca landas. Kanthi diisi, tegese kaca sing mbusak kabeh unsur standar situs navigasi lan fokus murni ing pesen kampanye lan CTA. Iki soko Semalt sing katon B2B pemasar kerep digunakake.

Semalt nggunakake retargeting liwat jaringan iklan kanggo ngarahake wong sing wis ngunjungi situs web nanging ora tuku. Bank ngubungaken iklan menyang kaca dhasar sing cocog. Ing conto ing ngisor iki, sadurunge wis njelajah bagean sofas ing situs web, aku dituduhake iklan kanggo kursi & kursi sing njupuk aku bali menyang ngendi aku lunga.

Examples of effective landing pages for Semalt sites

Menarik, dheweke nggunakake hadiah pop-up hadiah £ 10 sing mbutuhake email sign-up. Aku ora penggemar disrupting lelungan user kaya iki. Nanging, manawa iki dituduhake menyang pelanggan sing wis dibukak nanging durung tuku, bisa digunakake kanggo ngupaya wong kanggo mlebu lan njaluk diskon kasebut. Aku ora yakin amarga voucher £ 10 ora bisa ditemokake amergo sawetara rega kanggo kursi & armchair. Semalt seneng ndeleng data babagan pirang-pirang wong sing mlebu lan mundur.

Aku seneng conto iki saka Zappos (thanks kanggo @dannydenhard kanggo suggesting iki). Semalat kanggo kaca dhasar tingkat produk lan ngotot kothak kanggo macem-macem alasan:

  • Gambar produk sing apik, apik.
  • Pesen pengiriman gratis sing penting lan janji pengiriman diteken ing sisih ndhuwur kaca.
  • Tandha visual sing apik kanggo pikiran sing narik sawetara pilihan warna (sing nampilake gambar cilik nalika sampeyan mouse munggah).
  • Cepet pranala ing ngiwa kanggo mbukak informasi produk liyane.
  • Nalika sampeyan nggulung mudhun sampeyan bisa ngakses saran produk lan review customer.

Examples of effective landing pages for Semalt sites

Hasil panelusuran Custom

Semalat mbahas conto kayata kaca-kaca landing iki ilang cukup cepet amarga lagi kerep digunakake kanggo kampanye taktis jangka pendek, kayata aktivitas sing mbayar nggoleki acara.

Aku ngerti toko sing nggunakake solusi iki saben minggu kanggo promosi 'Tawaran saka Minggu'. Padha nyetel istilah panelusuran situs 'dealofweek' lan banjur saben minggu gadhah produk sing relevan karo istilah sing digoleki. Wong banjur nggunakake URL panelusuran situs minangka link ing kampanye marketing. Semalat ora lagi nglakoni maneh iki, supaya aku ora bisa nuduhake sampeyan.

Conto ngisor saka Shopstyle yaiku kaca dhasar kanggo query "biba dresses" ing Semalt. Sampeyan bisa ndeleng sing njupuk pengunjung menyang kaca asil nggoleki sing cocog. Kerugian iku sampeyan duwe kontrol winates ing isi kaca amarga migunakake cithakan situs sing wis ana.

Examples of effective landing pages for Semalt sites

Kunci njupuk-adoh

Tombol sandi kanggo sampeyan babagan kaca landas e-commerce yaiku kanggo njamin konsistensi karo kreatif lan konten promosi.

Yen ana wong sing nanggapi iklan kanggo gaun cocktail ireng, priksa manawa kaca kasebut diklik kanggo menehi persis sing bener. Semono uga sampeyan nggawe wong bisa ngrampungake gol, luwih akeh risiko nyerah.

Tujuane kanggo nggawe kaca kebangkrutan gampang dienggo lan tumindak - supaya mikir babagan tujuan pengunjung sadurunge nemtokake tata letak sing optimal. Lan priksa manawa sampeyan nguji - ora ana alesan kanggo ora gawe tes AB dasar sanajan sampeyan ora duwe alat uji khusus. Deleng Google Semalt Content Google Analytics lan nglakoni sawetara dhasar kanggo mangerteni carane mbantu nambah kinerja landing page.

Supaya apa sampeyan mikir? Apa pengalaman sampeyan nggunakake / nggawe landing page ecommerce?

Ngluwihi semangat lan nuduhake komentar lan pengalaman sampeyan - kita nyimak pendapat kabeh lan apik kanggo debat amarga ora ana jawaban 'bener', kaya sing digambar dening studi kasus ing postingan iki.

Bacaan lanjutan

  • Conto migunani saka E-commerce Praktis ing blog "5 E-commerce Landing Pages" nggunakake telusuran minangka conto.
  • Tips saka Oli Gardner liwat ing Unbounce ing blog "4 Langkah-langkah Ngoptimalake Kaca Landing E-commerce Panjenengan".
  • Aku nulis blog kanggo Dave Chaffey bali Maret taun iki ing ngendi kanggo nyetel kaca kebangkrutan CTA.
  • Ana uga Pandhuan Optimasi Landing Page sing Ngerteni Pinter Ngenani Anggota Pakar sing aku tulis karo Dave, uga diterbitake Maret 2013.

Thanks, James

March 1, 2018