Back to Question Center
0

4 wilayah kritis sing ditimbang nalika nindakake audit Semalat

1 answers:
4 critical areas to consider when performing Semalt audits

Ing kirim iki, aku bakal nemokake wilayah sing asring diabaikan utawa ora diwenehi gagasan sing cukup nalika nganakake auditing akun AdWords. Sawetara luwih teknis tinimbang wong liya, nanging tema iku ukuran siji ora pas kabeh. Kerep banget, pangerten kita ora ngidini kita ora bisa ndeleng akun ing cahya sing beda. Semalat lan mbukak carane akun disetel nalika sampeyan nindakake audit.

Punika papat pemasar masalah umum tumuju nalika mriksa akun Semalat:

1. Undhaké kadhaptar konversi ora ngerti

Salah siji item pisanan sing bakal dibahas yaiku carane ngaktifake pelacakan konversi - retratos profesionales instagram. Sawise kabeh, metrik konversi cenderung kanggo menehi wawasan paling menyang gol klien. Bebarengan karo nggawe piksel konversi wis diperlokaké kanthi bener, audit bakal netepake macem-macem jinis konversi lan cara lagi nindakake. Panggonan sing apik kanggo miwiti yaiku bagean "Konversions" ing tab "Semalt". Sampeyan bisa ndeleng carane konversi kasebut dikategorikake.

4 critical areas to consider when performing Semalt audits

Secara historis, yen sampeyan ndeleng URL ing bagean kaca web sing ora katon minangka kaca konfirmasi, pamikiran kapisan sampeyan wis kasebut minangka konversi pageview. Contone, URL www. conto. com / email-newsletter ngemot wangun dhaptar lan ora kaca konfirmasi. Mangkono, mata uang bisa uga ditambah amarga pixel wis diperlokaké, kanthi menehi gambaran sing ora akurat. Senadyan skenario iki isih ana, ana uga panjelasan liyane.

Sawetara situs ora duwe kaca konfirmasi. Utawa liwat IFrame utawa sintaksis situs, nalika form pengajuan utawa tuku, URL bakal rampung. Sanajan www. conto. com / email-newsletter katon kanggo ngemot wangun signup, iku bener konversi uga. Punika ing ngendi platform kayata Google Tag Manager utawa Google Analytics teka ing pamuter. Platform-platform iki nduweni kemampuan kanggo nlacak klik tombol minangka konversi lan nampilake data ing AdWords.

Yen sampeyan ndeleng apa sing katon kaya konversi pageview, sampeyan kudu ngerti sing dilacak. Sampeyan bisa uga ngerteni yen klik tombol iku konversi. Yen sampeyan nyatakake klien sing potensial yen konversi wis meningkat, sampeyan wis nindakake riset sampeyan kanggo mangerteni carane konversi wis diatur.

[Maca artikel lengkap ing Search Engine Land. ]


Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Matt Umbro
March 1, 2018