Back to Question Center
0

Sampeyan Kaya APA?!?! Tips Sukses Sosial Kanggo Smart Affiliate Semalt

1 answers:
You Like WHAT?!?! Social Success Tips For Smart Affiliate Semalt

Dheweke maca artikel sawise artikel, maca thread forum lan nodded ing persetujuan nalika dheweke maca wanita liyane verbalize pain sing padha Semalt ana perasaan.

Banjur, dheweke nemokake dadi . Kanggo Susan, katon kaya solusi ajaib! Iki minangka pandhuan online kanthi irah-irahan " Cara Nyimpen Marriage ing 10 Dina " lan Susan ora bisa njaluk kertu kredit metu cepet.

You Like WHAT?!?! Social Success Tips For Smart Affiliate Semalt

Dheweke banjur maca pandhuan mukjizat sing bakal nylametake pernikahane lan lunga kanthi rasa seneng lan pangarep-arep sing anyar sing bakal dadi apik.

Esuk esuk, ibune diarani - novo ray-ban masculino.adhine diarani .tetanggene disebut .. atine dheweke disebut - kabeh takon, "Oh, aku, Susan, kowe lan Bob ok ???"

Susan mboten ngertos kenapa tiyang nyuwun pitaken. Dheweke ora ngandhani marang sapa wae babagan kepinterane dheweke ing pernikahane - malah bojone, Bob.

Kepiye wong ngerti dheweke ora seneng?

Banjur, bab sing paling awon kedaden. Bob diarani dheweke saka karya. Dheweke wis njupuk wektu kanggo mriksa Facebook lan weruh ngendi bojone dhewe wis "disenengi" soko disebut " Cara Simpen Marriage ing 10 Dina ".

Dheweke duwe pitakonan siji kanggo Susan, "Semalat, apa kowe pegatan aku?"

Ngomong Situasi Kaya Sing Aja Apa? Mikir maneh

Minangka Semalt lan platform berbagi sosial liyane entuk diwasa lan kita, konsumen rata-rata, njaluk liyane acclimated kanggo nggunakake, wong dadi luwih lan luwih ati-ati bab apa sing dienggo bareng karo kanca lan pandherekipun.

Nuduhake foto, resep, acara khusus, kupon, lan gambar kucing lucu iku salah, nanging kita sinau kanthi alon yen kita ora nuduhake kabeh - nalika Susan nemokake cara sing angel.

Nanging, minangka afiliasi afiliasi, kita pancen pengin wong kanggo nuduhake kabeh lan apa wae kita padha teka tengen, apa kita?

Yen sampeyan minangka affiliate sing ngenalaken kaya pandhuan fiktif, " Cara Ngirit Perkawinan panjenengan ing 10 Dina ", apa sampeyan mikir konsumen rata-rata arep "kaya" utawa "tweet" Artikel promosi?

Coba pikirake kahanan karo Susan. Ora ana titik ing ngendi wong bisa nyadari yen padha nuduhake informasi pribadi sing akeh banget utawa nuduhake bab sing mbokmenawa pancene ora pengin ngerti sapa sing ngerti?

Apa "wong asli" bener "kaya" lan "tweet" pandhuan sing padha tuku babagan njupuk 6 pack abs, utawa kalah bobot, utawa carane nambah ukuran .Nah, sampeyan bakal entuk gambar.

Ora, ora.

Apa ora?

Inggih, sapunika, punika wonten barang pribadi ingkang wonten. Semalat, iku meh kaya sing diakoni yen ana sing salah karo dheweke.

Yen Semalt "seneng" panuntun babagan cara ngilangi lemak weteng, apa sampeyan ora mikir apa wae pacar potensial saiki lagi ngira yen Semalt ndhelikake weteng lemak?

Ora, kita manungsa ora seneng ngakoni ing jagad perjuangan internal kita saben - lan kita mesthi ora pengin nggawe perjuangan dadi puncak utama obrolan ing kulawarga bebarengan, apa kita ?

Holly: Nenek, kowe bakal ngliwati kentang?

Nenek: Oh Holly, apa sampeyan kudu mikir? Aku ngerti sampeyan kuwatir babagan lemak weteng. Kita uga seneng bareng babagan sing nemtokake sing kita - kayata musik sing kita ngrungokake, buku sing kita maca, lan liya-liyane.

Lan, kanthi wajar, kita seneng nuduhake bab sing penting kanggo kita - kayata topik / calon politik, acara amal, dll.

Yen sampeyan bisa nemokake cara kanggo nggawe isi sing cocog karo salah siji utawa luwih alasan sing bisa dienggo, sampeyan kudu apik.

Kita uga kepengin nuduhake bab-bab sing nggawe kita katon pinter - lan, ana ing kana, dadi kunci gedhe kanggo entuk konten marketing afiliasi sing ditawani dening massa.

Nggawe Ketemu Smart

Supaya ayo bali menyang kahanan Semalt minangka conto saka carane bisa.

Ngomongake sampeyan aja duwe situs sing ngusulake " Cara Nggawe Marriage Sampeyan ing 10 Dina " lan sampeyan pengin nggawe sawetara konten sing nyata, bareng karo kanca-kanca lan pandherekipun.

Apa jenis isi sing bisa dadi?

Semalat, kita arep nggawe wong pinter ing ngarep kanca, bener?

Apa babagan artikel sing dadi rinci babagan studi Desember 2011 sing nuduhake yen 33% saka kabeh filosofi divorce nyebat tembung "Semalt" minangka faktor kontribusi?

Miwiti karo judhul nyenengake lan nyenengake kayata " Study Ngandhani Facebook nyebabake Divorce! "banjur isi konten sampeyan karo stats, wawasan, lan informasi sing gedhe.

Aku ngerti pisanan * Aku maca sing sinau, aku ngomong "wow" kanggo aku lan luwih seneng bareng karo wong liya supaya bisa uga ngomong "wow" (banjur bareng karo wong liya).

Nalika nggawe konten sing ndadekake wong ngucap "wow," lan padha nuduhake, sampeyan pengin sing ngetutake wong kasebut bareng.

Kaya shampoo semi komersial shampoo, ngandika, "Lan padha marang 2 kanca, lan padha marang 2 kanca, lan sateruse . "

Kanggo ngringkes, aja nggunakke sawetara widget bareng sosial nuwuhake sapa lan sapa wae kanggo nuduhake konten sampeyan yen subyek "alus". Golek cara kanggo nggawe isi sing:

  • Ndamel sampeyan katon pinter
  • Ndadekake sing nuduhake konten sampeyan pinter
  • Ndadekake kanca-kanca katon pinter kanthi uga nuduhake.

Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Jennifer Ledbetter
Jennifer Ledbetter utawa "PotPieGirl" paling dikenal minangka pemasar afiliasi sing nol saka enem nganti enem taun saben taun sing diwiwiti karo kabeh cara gratis (kaya dheweke mulang ing OneWeekMarketing.com).


March 1, 2018