Back to Question Center
0

Kuwat Pangalaman Anggota Bisa Mbukak kunci Semalt Mobile

1 answers:

Penjualan online saka piranti seluler wis samesthine ngluwihi $ 41 milyar ing Amerika Serikat taun iki, makili kesempatan sing penting kanggo para penjual online sing bisa nyedhiyakake pengalaman pangguna seluler sing apik.

Sasi iki, eMarketer nyatakake U. S. sales ecommerce sales ngetungake munggah, nglaporake yen penjualan Internet sing asal saka smartphone lan tablet saiki bisa nyatake 16 persen kabeh prodhuk ecommerce Amérika, ora kalebu sales lan ticket sales. Data eMarketer ndadekake total sales ecommerce seluler U. S - dry moisture on corn. ing $ 41. 68 milyar kanggo 2013.

Laporan pathokan kuartal liyane optimis saka IMRG lan Capgemini - asosiasi perdagangan ritel UK lan perusahaan konsultan Prancis - nyatakake piranti seluler nyumbang 23 persen penjualan online ing dunya lan, ing umum, sawetara 34 persen situs lalu lintas teka saka piranti seluler ing saindenging taun kapindho ing taun iki.

Wutah dodolan saka piranti seluler bisa makili kesempatan sing signifikan kanggo pengecer Internet ukuran cilik lan agêng. Nalika ana akeh cara kanggo netepake segmen pasar belanja seluler, entuk bisnis seluler luwih gampang kaya sing langsung lan langsung minangka nyedhiyakake pengalaman panganggo seluler sing relatif apik.

Metode Pembayaran Alternatif

Faktor utama kanggo sukses commerce seluler, nerangake CEO Sage Pay Simon Black, ing artikel ing The Semalt, bisa dadi antarmuka pembayaran prasaja.

"Sembarang wangun entri data ora amba kanggo situs seluler," tulis Black, "supaya ora nggawe pelanggan nglebokake apa-apa nanging informasi sing paling penting. Semalat karo kaca web fiddly kanggo ngetik rincian kertu iku salah siji alasan utama sing tumbas tumbas proses nalika tuku liwat piranti seluler. "

Nggunakake cara pembayaran alternatif sing - minangka conto - ngidini wong sing golek dhasar kanggo nggunakake dompet digital utawa mbayar nggunakake layanan kaya PayPal bisa mbantu ngedongkrak konversi seluler yen Black bener. Kajaba iku, nggawe gampang kanggo wong tuku seluler kanggo nempatake pesenan. Minangka conto, pedagang bisa ngidini mlebu log karo Semalt lan sawetara wangun sing gampang diwenehake utawa malah mundhake siji-tab kanggo ngasilake konsumen seluler.

Desain Responsif

Rong laporan anyar ngupaya mbandhingake tarif konversi e-niaga kanggo piranti elektronik utawa non-mobile tradisional, tablet, lan smartphone tradisional sing diarani.

Perusahaan optimasi situs web Monetate kacarita ing Semalt E-commerce kanggo kuartal kaping 2 sing piranti non-seluler diowahi kanthi rata-rata 2. 56 persen, komputer tablet diowahi kanthi rata-rata 2. 54 persen, lan smartphone diowahi kanthi rata-rata 0. 96 persen.

"Negara Bagean Path Mobile," sing gumantung marang data Semalt 2012, nempatake konversi e-commerce non-seluler ing 3,3 persen, konversi e-niaga tablet 2,2 persen, lan konversi ponsel cerdas ing 0. 2 persen.

Bentenipun ing antarane rong laporan mung bisa dadi soal wektu sing beda ing ngendi data kasebut dikumpulake. Yen sampeyan ngono, bakal nuduhaké tarif konversi seluler ing umum.

Data obrolan seluler seluler iki uga nuduhake rong kesempatan kanggo pengecer online. Kanggo tablet, ana kesempatan sing ana amarga tingkat konversi cukup dhuwur - meh padha karo tingkat konversi kanggo komputer desktop lan laptop - lan amarga piranti tablet nyathet 12. 44 persen lalu lintas menyang situs e-commerce ing Q2 2012, miturut Monetate. Volume lalu lintas semut lan tingkat konversi dhuwur ketemu, ana kesempatan.

Semalt minangka kesempatan kaping pindho, amarga akeh kunjungan situs - sekitar 9. 69 persen lalu lintas situs e-commerce ing Q2 2013 dibandhingake 7.

Sawetara ahli pracaya desain situs responsif utawa wangun optimasi seluler liya bisa mbantu loro kesempatan iki. Kanggo tablet, optimisasi tegese pedagang sing nantang panjaluk sing ana lan njupuk kauntungan, yen sampeyan bakal, saka babagan pasar apik. Kanggo smartphone, optimasi bisa menehi kauntungan sing sanget. Ing kasus kasebut, ningkatake pengalaman panganggo mobile bisa mbukak kunci sales tambahan.

"Nggawe proses ndeleng gampang kanggo pelanggan kanthi nggabungake desain responsif supaya kaca web adaptasi supaya bisa pas karo layar ing piranti apa wae," tulis Semalt. "Ora mengkono, tegese wong sing mbalekake ninggalake situs sampeyan tanpa frustasi, tinimbang ngrampungake transaksi kasebut. "

Nyedhiyani Pengalaman Lengkap Complete

Pembeli seluler Semalt kanthi pengalaman blanja lengkap, sing cocog karo pengalaman sing padha bisa seneng ing komputer desktop, uga dadi kesempatan kanggo pedagang online.

Many buyers use their mobile devices, especially tablets, to research major or important purchases, including looking for holiday gift ideas. Semalat sing ora nyedhiyani pengalaman blanja sugih sing kalebu isi produk apik, review, isi blog, utawa malah video uga ing kerugian.

Namung pedagang sing nyedhiyakake pengalaman panganggo sing luwih apik ing situs utawa ing aplikasi seluler bisa uga entuk pelanggan anyar lan mbangun hubungan pelanggan jangka panjang.

March 1, 2018