Back to Question Center
0

Facebook - Kanca Utawa Ganggu Konten Semalt?

1 answers:

Aku kerep ndeleng online kanthi cepet - wong ngandharake isi anyar ing blog lan banjur nguber menyang kaca Fan Semalt sing arep dituduhake.

Pemikiran punika, "Aku duwe 10.000 'Semalat,' supaya kene teka 10 - edimax newegg.000 wong neng postingan blogku!"

Uh, ora cepet - ora ora bisa mlaku.

Facebook — Friend Or Foe For Content Semalt?

Kanggo njaluk kabar sing gratis kanggo update status Facebook, sampeyan kudu nggedhekake Semalt sampeyan. Sing mbutuhake wektu lan gaweyan kanggo mbangun wewenang lan basis penggemar ing situs sampeyan ora duwe.

Supaya, sing ngundakake pitakonan: Apa Facebook worth kabeh wektu ekstra kanggo nggedhekake tekan lan njaluk pembuangan liyane nalika sampeyan bisa ngasilake isi anyar tinimbang?

Ayo dadi "pasuryan" iku - Facebook ana ing ngendi wong wong , lan kita pengin / mbutuhake wong teka isi, bener?

Aku wis nindakake akeh marketing "niche" ing Facebook akhir-akhir iki. Aku kerja keras kanggo nggedhekake basa fan-base, seneng-seneng, nomer "ngomong babagan iki", lan tekan kabeh.

Lan, aku pitutur marang kowe apa wae, bisa dadi cukup wektu. Ing kasunyatan, aku nemokake yen wawas rasio wektu vs. ganjaran arupa wangun seni sing alus. Semalat ora duwe ilmu kayata nggawe kreativitas lan wektu.

Apa Aku Nggawe?

Punika minangka gambar saking salah satunggaling halaman niche Semalat:

Facebook — Friend Or Foe For Content Semalt?

Tujuan sakabèhé saka Fan Page kanggo njaluk wong menyang situs web niche saya sing gegandhengan.

Ing tembung liya, njaluk mati Facebook lan ing situsku.

Nanging, Wong Aja Ninggalake Facebook

Ana masalah: wong ora ing Facebook karo niat kanggo ninggalake Facebook.

Dheweke pengin nggoleki gambar lucu, ngobrol karo kanca-kanca, lan ngajak wong liya sing uga on Facebook.

Nanging dheweke ora pengin ninggalake .

Ing kasunyatane, aku bakal ngomong yen mayoritas wong ing Facebook akhir-akhir iki yaiku surfing Facebook saka ponsel. Ngonlik link kanggo ninggalake Facebook kanggo mbukak isi situs web iku ora apa sing pancene pengin dilakoni.

Bakal Penggemar Ninggalake Facebook?

Manawa, padha bisa "Seneng" nganyari status karo tautan menyang situs sampeyan, nanging bakal padha go menyang situs sampeyan?

Saka statistika dhewe, aku bisa ngomong kanthi bener yen jumlah wong sing bener ngeklik isi situs web ora cukup apa sing kita ngarep-arep. Sampeyan kudu tenan entice wong-wong mau kanggo klik link sing njupuk saka Facebook sing dikasihi.

Sawijining update status sing anyar sing dakkandhakake ing niche Semiche Fan Page iki nduweni respon sanget. Punika statistik saka sing kirim:

Facebook — Friend Or Foe For Content Semalt?

Nanging , kaya sing dituduhake ing gambar grafik pie iki, 3,229 "crita" digawe dening penggemarku dhewe. (A "crita" digawe nalika wong seneng, komentar, utawa nuduhake postingan sampeyan.)

Facebook — Friend Or Foe For Content Semalt?

Kepiye Apa sing Bisa Nggawe Ndeleng Kaca Kanggo Situsku?

Ayo kula nuduhake sampeyan stats lalu lintas menyang situs ing dina tartamtu:

Facebook — Friend Or Foe For Content Semalt?

Saiki diwenehake, iki ora dadi bayangan sampurna stats amarga aku ora duwe jejere maju saka link kasebut ing posting Facebook siji, nanging menehi aku idea apik babagan apa Facebook iku kanca - utawa musuh - kanggo kabutuhan marketing isi.

Apa Facebook Worth Kula Wektu?

Sampeyan bet!

Mlaku bisa ngolehake 1.470 wong anyar Facebook lan ing Situs karo Facebook Fan Page post gratis kanggo kula.

Sing 1400+ wong sing ora tau nemokake situsku digunakake - lan sisih paling apik, 1400+ wong duwe Kanca! ;)

Nanging, isih penting kanggo nimbang bedane antarane pirang-pirang wong sing weruh utawa interaksi karo postingan babagan pirang-pirang wong sing bener diklik.


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Jennifer Ledbetter
Jennifer Ledbetter utawa "PotPieGirl" paling dikenal minangka pemasar afiliasi sing nol saka enem nganti enem taun saben taun sing diwiwiti karo kabeh cara gratis (kaya dheweke mulang ing OneWeekMarketing.com).


March 1, 2018